ΔΗΜΟΦΙΛΗ

“Αποκαλύπτω την απιστία: Φλερτάρω με παντρεμένους και ενημερώνω τις συζύγους”

Η Sarah ανέφερε στην Daily Star ότι προσπαθεί να ξεσκεπάσει άτομα με απαράδεκτα προφίλ

Χορηγούμενο

Η Sarah ανέφερε στην Daily Star ότι προσπαθεί να ξεσκεπάσει άτομα με απαράδεκτα προφίλ. Και αισθάνεται έντονη αποστροφή για την έλλειψη σεβασμού προς τους συντρόφους τους. Ενώ κάποιοι την έχουν επαινέσει για την προσπάθειά της. Άλλοι τη θεωρούν υποκριτική επειδή έχει συνδρομητές που είναι παντρεμένο.

Επίσης η Sarah υποστηρίζει ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην εμπλοκή σε μια διαδικτυακή φαντασίωση και την αναζήτηση της πραγματικής φυσικής σχέσης ενώ παράλληλα απατάς τον σύντροφό σου. Ο κύριος στόχος της είναι να προστατεύει τις γυναίκες. Καθώς ανησυχεί για την υγεία και την ασφάλειά τους, ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας, όταν οι άγνωστοι σεξουαλικοί σύντροφοι ενδέχεται να φέρουν κίνδυνο.

Χορηγούμενο

Ωστόσο μια περίπτωση που τη σοκάρισε ιδιαίτερα αφορούσε έναν άντρα που απατούσε τη σύζυγό του, η οποία ήταν ανάπηρη. Ο άντρας είχε δημιουργήσει ένα προφίλ στο Tinder. Όπου ανέφερε ότι η σύζυγός του δεν παρέχει αυτό που χρειάζεται. Μετά την αναγνώριση του άντρα από το Instagram, η Sarah ενημέρωσε τη σύζυγό του με αποδεικτικά στοιχεία.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button