ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμμβα»: Ο Φάνης του Survivor σε κρυφή σχέση με συμπαίκτριά του

Τους έπιασαν στα «πράσα» να φιλιούνται στο στόμα

Χορηγούμενο

«Βόμμβα»: Ο Φάνης του Survivor σε κρυφή σχέση με συμπαίκτριά του – Τους έπιασαν στα «πράσα» να φιλιούνται στο στόμα!

«Βόμμβα»: Ο Φάνης του Survivor σε κρυφή σχέση με συμπαίκτριά του – Η εκπομπή «Summer’s Cool» του ΣΚΑΪ κάλυψε το χθεσινό πάρτι γενεθλίων του Φάνη Μπολέτση, φιναλίστ και μεγάλο φαβορί του φετινού Survivor, και έκανε μια συνταρακτική αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, που ήταν παρών στο πάρτι, το οποίο είχε dress code με όλους τους παρευρισκόμενους ντυμένους στα λευκά, παρευρέθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες του φετινού Survivor, καθώς και κάποιοι από προηγούμενες σεζόν. Ο Φάνης εθεάθη σε τρυφερές στιγμές με την πολυσυζητημένη συμπαίκτρια του, Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Χορηγούμενο

Ο νεαρός επιχειρηματίας πέρασε σχεδόν όλο το βράδυ με την Χρύσα. Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε για τον Φάνη, εκείνη απάντησε απλά: «Χρόνια του πολλά, να τα εκατοστήσει και ό,τι επιθυμεί», υποστηρίζει ότι είναι «μόνο φίλοι». Ωστόσο, ο επίμονος ρεπόρτερ συνέχισε την έρευνα και αποκάλυψε περισσότερα.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Χωρισμός «βόμβα» στη swobiz – Τέλος μετά το Survivor για γνωστό ζευγάρι

«Βλέπω ξαφνικά δύο παίκτες να φιλιούνται στο στόμα. Είδα κανονικά να φιλιούνται και να είναι πάρα πολύ κοντά ο Φάνης Μπολέτσης με τη… Χρύσα. Είναι επισημοποίηση. Ρώτησα ένα γύρω και είναι μαζί. Έχει ξεκινήσει κάτι ωραίο…», αποκάλυψε επίσης ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button