ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Καρχαρίας επιτέθηκε σε λουόμενους στην ακτή

Έτρεχαν όλοι πανικόβλητοι έξω από τη θάλασσα για να σωθούν

Χορηγούμενο

Βίντεο σοκ: Καρχαρίας επιτέθηκε σε λουόμενους μπροστά στην ακτή – Έτρεχαν όλοι πανικόβλητοι έξω από τη θάλασσα για να σωθούν

Βίντεο σοκ: Καρχαρίας επιτέθηκε σε λουόμενους μπροστά στην ακτή – Ένα συγκλονιστικό βίντεο δημοσιεύτηκε, δείχνοντας τη στιγμή που ένας καρχαρίας επιτίθεται σε τουρίστες στην παραλία της Γκραν Κανάρια. Στο βίντεο, ο καρχαρίας φαίνεται να πλησιάζει με ταχύτητα τους λουόμενους, οι οποίοι ουρλιάζουν και προσπαθούν να ξεφύγουν. Το περιστατικό συνέβη σε παραλία της Λας Πάλμας στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας. Οι κραυγές των ανθρώπων στην άμμο ακούγονται στο βάθος. Μια νεαρή γυναίκα φαίνεται να τρέχει μακριά από την καρχαρία καθώς πλησιάζει την ακτή, μόλις λίγα μέτρα από την αμμουδιά. Όλοι έτρεχαν να βγουν από τη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο

Χορηγούμενο

Έτρεχαν όλοι έξω από τη θάλασσα για να σωθούν

Τον τρόμο έσπειρε στις νότιες ακτές του Τέξας ένας καρχαρίας που επιτέθηκε και τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους στις 4 Ιουλίου. Ο Κρις Ντάουντι, υπεύθυνος του τμήματος Προστασίας Πάρκων και Άγριας Ζωής του Τέξας, δήλωσε στο ABC ότι σημειώθηκαν τέσσερα περιστατικά με την καρχαρία, δύο από τα οποία περιελάμβαναν δαγκώματα. Τα περιστατικά συνέβησαν κοντά στο θέρετρο South Padre Island.

Δείτε βίντεο, έντρομοι οι λουόμενοι μετά τις επιθέσεις

Δείτε επίσης – Σπάνιος μπλε καρχαρίας στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας

Ένα από τα σοβαρότερα περιστατικά περίπου στις 11 π.μ. τοπική ώρα, όταν η αστυνομία του South Padre Island δέχτηκε κλήση για σοβαρό δάγκωμα καρχαρία στο πόδι ενός θύματος. Αυτό συνέβη μάλιστα την Ημέρα Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας παραθεριστής κατέγραψε πλάνα με την καρχαρία να κολυμπά κοντά στην ακτή, ενώ το θύμα έλαβε τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί στο κοντινότερο κέντρο υγείας. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένα δεύτερο άτομο δαγκώθηκε από την καρχαρία, ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε ελαφρά και ένας τέταρτος υπέστη τραυματισμούς προσπαθώντας να αποκρούσει την καρχαρία.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button