ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος για 21χρονη: Την έκαψε νεαρός που ήταν ερωτευμένος μαζί της

Τη βασάνισε, την έπνιξε και στο τέλος της έβαλε φωτιά

Χορηγούμενο

Φρικτός θάνατος για 21χρονη: Την έκαψε νεαρός που ήταν ερωτευμένος μαζί της… Τη βασάνισε, την έπνιξε και στο τέλος της έβαλε φωτιά!

Φρικτός θάνατος για 21χρονη: Την έκαψε νεαρός που ήταν ερωτευμένος μαζί της – Μια 21χρονη influencer βρέθηκε καμένη μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας της, σε ένα πάρκινγκ εμπορικού κέντρου, μετά την εξαφάνισή της ενώ κατευθυνόταν να συναντήσει φίλους της για μπόουλινγκ στην πόλη Κόρδοβα της Αργεντινής.

Η άτυχη κοπέλα, η Καταλίνα Γκουτιέρες, εντοπίστηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, το οποίο είχε γίνει στόχος εμπρησμού από τον φερόμενο δράστη, έναν συμφοιτητή της που είχε δηλώσει ότι ήταν «η αγάπη της ζωής του».

Χορηγούμενο

Το 21, που είχε 10.000 ακολούθους στο Instagram και 36.000 στο TikTok, έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα στον φίλο της ενημερώνοντας ότι ήταν καθ’ οδόν, αλλά όταν δεν εμφανίστηκε σε μηνύματα, οι φίλοι της ειδοποίησαν την οικογένεια της.

Η άτυχη 21χρονη κοπέλα που βρήκε φρικτό θάνατο

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε το ίδιο βράδυ, καθώς η αδελφή της κατάφερε να εντοπίσει την τοποθεσία του κινητού της τηλεφώνου.

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες, παίρνοντας καταθέσεις από φίλους και συγγενείς, μέχρι που ο φοιτητής αρχιτεκτονικής… Νέστω Σότο φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σότο παραδέχτηκε ξαφνικά ότι ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο της Γκουτιέρες, παρόλο που δεν είχαν σχέση.

Χορηγούμενο

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Σότο επιτέθηκε στις Γκουτιέρες στο σπίτι του μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της… Και στη συνέχεια μετέφερε το σώμα της στο αυτοκίνητό της, το οποίο έβαλε φωτιά.

Φρίκη: Σταύρωσε και έκαψε τη σύντροφο του γιατί ήθελε να χωρίσουν

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν αν ο εμπρησμός είχε ως στόχο την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων.

Η νεκροψία έδειξε ότι η αιτία του θανάτου ήταν ασφυξία λόγω στραγγαλισμού. Το θύμα είχε πολλαπλά τραύματα από χτυπήματα και εγκαύματα στο σώμα της… Τα οποία φαίνεται ότι προκλήθηκαν μετά τον θάνατό της. Επίσης, η αυτοψία απέκλεισε την πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button