ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε για 45 Λεπτά και ξύπνησε σε σάκο για πτώματα- Η συγκλονιστική εμπειρία του Βίνσεντ Τόλμαν

Είχε κηρυχθεί νεκρός μετά από υπερβολική δόση αναβολικών, επανήλθε στη ζωή μετά από 45 λεπτά

Χορηγούμενο

Ένας άνδρας, ο Βίνσεντ Τόλμαν, που είχε κηρυχθεί νεκρός μετά από υπερβολική δόση αναβολικών, επανήλθε στη ζωή μετά από 45 λεπτά.

 

Χορηγούμενο

Ο Βίνσεντ αφηγείται πως είδε τους νοσοκόμους να τον θεωρούν χαμένο και να τον βάζουν σε σάκο για πτώματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια, ισχυρίζεται ότι άκουγε τις σκέψεις των παρευρισκομένων. Εστιάζοντας σε έναν νεαρό νοσοκόμο που, αποφασισμένος να μη χάσει κάποιον στην πρώτη του βάρδια. Άνοιξε τον σάκο και άρχισε νέες προσπάθειες ανάνηψης. Αυτός ο νοσοκόμος κατόρθωσε να τον επαναφέρει στη ζωή, με τη βοήθεια των υπόλοιπων νοσηλευτών.

Κατά την εμπειρία του, ο Βίνσεντ ανέφερε

Κατά την εμπειρία του, ο Βίνσεντ ανέφερε ότι οδηγήθηκε πνευματικά προς τον ουρανό από έναν οδηγό ονόματι Ντρέικ. Ο οποίος του έδειξε τα καλά και τα κακά της ζωής του. Ο Ντρέικ του εξήγησε το πώς λειτουργεί το Σύμπαν με τρόπο που δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια.

Χορηγούμενο

Ωστόσο ο Βίνσεντ λέει ότι συνειδητοποίησε πως είχε κάνει περισσότερα καλά παρά κακά στη ζωή του, επιτρέποντάς του να εισέλθει σε ένα πνευματικό βασίλειο όπου έμαθε ότι η ζωή στη Γη είναι μια τάξη μάθησης, όχι μια αίθουσα δικαστηρίου.

Επιπλέον πριν βιώσει τη μεταθανάτια ζωή, έπρεπε να υποστεί την επίπονη διαδικασία του θανάτου. Περιγράφει ότι έχασε τις αισθήσεις του λόγω υπερβολικής δόσης. Και πνίγηκε κατά τη διάρκεια εμετού. Στη συνέχεια οι νοσοκόμοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χωρίς επιτυχία και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο μέσα σε σάκο.

Παρακολούθησε τη διαδικασία από ψηλά, σαν να ήταν σε ταινία

Ο Βίνσεντ λέει ότι παρακολούθησε τη διαδικασία από ψηλά, σαν να ήταν σε ταινία, αμφισβητώντας τις επιλογές της σκηνής. Όταν ο νεαρός νοσοκόμος άνοιξε τον σάκο και ξεκίνησε νέες προσπάθειες ανάνηψης, ο Βίνσεντ άρχισε να ανταποκρίνεται και οι υπόλοιποι νοσηλευτές συμμετείχαν στην προσπάθεια.

Επίσης ήταν κλινικά νεκρός για 45 λεπτά. Και πέρασε τις επόμενες τρεις μέρες σε κώμα. Στο πνευματικό βασίλειο, του δόθηκε η επιλογή να επιστρέψει ή να μείνει. Επίσης αποφάσισε να επιστρέψει λόγω της αγάπης για την οικογένειά του, ειδικά τη μητέρα του.

Χορηγούμενο

Ακόμη ο Βίνσεντ θυμάται την επιστροφή ως πολύ επώδυνη. Συγκρίνοντας την με την όμορφη και ήρεμη εμπειρία του θανάτου.

(Με πληροφορίες από την Daily Star)


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button