EΛΛΑΔΑ

Συναγερμός: Τουρκική θαλαμηγός προσέκρουσε σε ύφαλο στην Πάτμο

Άμεση η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος

Χορηγούμενο

Συναγερμός: Τουρκική θαλαμηγός προσέκρουσε σε ύφαλο στην Πάτμο – Άμεση η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος

Συναγερμός: Τουρκική θαλαμηγός προσέκρουσε σε ύφαλο στην Πάτμο – Συναγερμός σήμανε νωρίτερα το μεσημέρι στο Λιμενικό Σώμα λόγω περιστατικού με θαλαμηγό, η οποία φέρεται να προσέκρουσε σε ύφαλο στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Πάτμου.

«Θερμό» επεισόδιο με πυρά στην Πάτμο: Το Λιμενικό άνοιξε πυρ κατά Τούρκων διακινητών!

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η θαλαμηγός, που φέρει σημαία Τουρκίας και έχει 10 επιβαίνοντες, παρουσίασε ελεγχόμενη εισροή υδάτων. Άμεσα κατέπλευσε περιπολικό του Λιμενικού, ενώ ένα δεύτερο πλοίο κατευθύνεται προς την περιοχή για να παράσχει βοήθεια. Επίσης, δύο ιδιωτικά σκάφη βρίσκονται κοντά στο σημείο για υποστήριξη.

Απίστευτο: Γιοτ προσγειώθηκε πάνω σε αμμόλοφο! (Βίντεο)

Σημειώνεται ότι όλοι οι επιβαίνοντες στο πολυτελές σκάφος είναι καλά στην υγεία τους. Οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά την κατάσταση για να διασφαλίσουν την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων και να περιορίσουν τυχόν περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την εισροή υδάτων στη θαλαμηγό.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button