ΚΟΣΜΟΣ

Απίθανες εικόνες: Τρυφερός γορίλας πλησίασε και φίλησε μωρό

Το βίντεο που μοίρασε δάκρυα και συγκίνηση στο TikTok και έγινε viral

Χορηγούμενο

Απίθανες εικόνες: Τρυφερός γορίλας πλησίασε και φίλησε μωρό – Το βίντεο που μοίρασε δάκρυα και συγκίνηση στο TikTok και έγινε viral

Απίθανες εικόνες: Τρυφερός γορίλας πλησίασε και φίλησε μωρό – Ένας γλυκύτατος γορίλας προσπάθησε να φιλήσει ένα μωρό και έγινε viral στο TikTok, προκαλώντας χαρά και επίσης δάκρυα συγκίνησης.

Σύμφωνα με το ABC News, ο δίμηνος Noah είχε επισκεφθεί τον ζωολογικό κήπο Columbus Zoo στο Οχάιο με τους γονείς του τον περασμένο Απρίλιο. Καθώς η οικογένεια παρατηρούσε τους γορίλες, η μητέρα του Noah κράτησε το μωρό κοντά στο τζάμι της βιτρίνας, ώστε να μπορεί να δει καλύτερα.

Χορηγούμενο

Τότε, ο φιλικός γορίλας Colo πλησίασε όσο πιο κοντά μπορούσε στο μωρό, κοιτώντας το προσεκτικά. Στη συνέχεια, έκανε μια τρυφερή κίνηση, προσπαθώντας να αγκαλιάσει και να φιλήσει τον Noah.

Η μητέρα του μωρού κατέγραψε αυτή τη στιγμή σε βίντεο, το οποίο ανέβασε στο TikTok. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές και πάνω από 100.000 likes.

«Αυτό είναι το πιο γλυκό βίντεο που έχω δει ποτέ. Οι γορίλες είναι τόσο έξυπνοι!», έγραψε ένας χρήστης.

Χορηγούμενο

«Αυτό με συγκίνησε τόσο πολύ, που είναι επώδυνο. Προσεύχομαι για τη μέρα που όλοι θα μπορούμε να ζούμε μαζί αρμονικά. Χωρίς κλουβιά, χωρίς μίσος», σχολίασε επίσης ένας άλλος.

Δείτε επίσης – Σοκ σε ζωολογικό κήπο: Tι γέννησε αρσενικός γορίλας; (Φωτο)

Δείτε το βίντεο

@hanessssssssss

Gorilla kisses for baby Noah 🦍💋 #goviral #columbusohio #zoo #fyp #animal #gorilla #family #babylove #babytok #zoodate🙈🦖 #love #fypシ゚viral

Χορηγούμενο

♬ original sound – Hannah


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button