EΛΛΑΔΑ

«Κάηκε» η Λακωνία: Έριξαν σε τραγουδιστή με κλαρκ 100 κιλά γαρύφαλλα

Καπνογόνα, κόρνες και βεγγαλικά στη σκηνή

Χορηγούμενο

«Κάηκε» η Λακωνία: Έριξαν σε τραγουδιστή με κλαρκ 100 κιλά γαρύφαλλα – Καπνογόνα, κόρνες και βεγγαλικά στη σκηνή

«Κάηκε» η Λακωνία: Έριξαν σε τραγουδιστή με κλαρκ 100 κιλά γαρύφαλλα – Οι κάτοικοι του Γερακίου Λακωνίας επιφύλαξαν μια εντυπωσιακή υποδοχή στον Γιώργο Βελισσάρη, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Συλλόγου Νέων του χωριού.

Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν τον Γιώργο Βελισσάρη στη σκηνή με καπνογόνα, κόρνες και βεγγαλικά… Και το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η εμφάνιση ενός κλαρκ που τον… έραινε με 100 κιλά γαρίφαλα.

Χορηγούμενο

Όπως φαίνεται και από τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί ξεκίνησε να χορεύει αμέσως, με πολλούς νέους να κρατούν αναμμένα καπνογόνα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα που θύμιζε ποδοσφαιρικό αγώνα στο πανηγύρι.

Ο Γιώργος Βελισσάρης ευχαρίστησε το κοινό για την θερμή υποδοχή… Και αναδημοσίευσε τα σχετικά βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας: «Γεράκι Λακωνίας. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά!».

Δείτε το τι έγινε στα παρακάτω σχετικά βίντεο

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button