ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελίνα Κυριακοπούλου: Πως είναι σήμερα η «Φρίντα» του «Παρά 5»;

Η νέα ζωή 17 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς

Χορηγούμενο

Μελίνα Κυριακοπούλου: Πως είναι σήμερα η «Φρίντα» του «Παρά 5»; Η νέα ζωή 17 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς

Μελίνα Κυριακοπούλου: Πως είναι σήμερα η Φρίντα του Παρά 5; Η δημοφιλής σειρά “Παρα 5” επανήλθε στην τηλεόραση μέσα από το Mega και συνεχίζει να απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία στην prime time ζώνη. Η σειρά, που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, επαναφέρει στη μικρή οθόνη τις αξέχαστες στιγμές που την καθόρισαν.

Θυμάστε τη Μαίρη Βλουτή; Πως είναι σήμερα η «Τατιάνα Δράκου» της «Λάμψης»; (Φωτο)

Χορηγούμενο

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς και αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς είναι η Φρίντα Παπαπαρασκευά, την οποία υποδύθηκε η Μελίνα Κυριακοπούλου. Η Φρίντα, ξαδέρφη του Φώτη, υπήρξε η τηλεοπτική προσωπικότητα που εντυπωσίασε το κοινό με την ποικιλία των ταλέντων της. Ως δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο, η Φρίντα είχε την ικανότητα να εξελίσσεται συνεχώς και να προσεγγίζει διαφορετικές ειδικότητες σε κάθε επεισόδιο, ενώ συχνά δυσκόλευε τη ζωή του Φώτη με τις πολλές της δραστηριότητες.

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο ένα αξέχαστο στιγμιότυπο με τη μοναδική «Φρίντα»

Η Μελίνα Κυριακοπούλου, η οποία ενσάρκωσε την πολυδιάστατη Φρίντα, έχει περάσει από πολλές αλλαγές από την εποχή της σειράς. Παρόλο που η σειρά της έφερε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και επιτυχία, η Κυριακοπούλου επέλεξε να στραφεί σε άλλες κατευθύνσεις μετά το τέλος της σειράς. Αν και η τηλεοπτική καριέρα της δεν συνεχίστηκε με την ίδια ένταση… Η ίδια έχει επικεντρωθεί στην αγάπη της για το θέατρο και το τραγούδι.

Χορηγούμενο

Σοκ: Πως είναι σήμερα η Έφη Πίκουλα, η καλλονή ηθοποιός των ’80s;

Η Μελίνα Κυριακοπούλου έχει αναφέρει πως το θέατρο είναι η μεγάλη της αγάπη… Ωστόσο το τραγούδι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της αυτή τη στιγμή. Η αλλαγή κατεύθυνσης της καριέρας της αποδεικνύει τη συνεχή εξέλιξή της και την επιθυμία της να εξερευνά νέα δημιουργικά πεδία.

Η Μελίνα Κυριακοπούλου σήμερα
Η Μελίνα Κυριακοπούλου πιο εντυπωσιακή από ποτέ
Η Μελίνα Κυριακοπούλου

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος στη ζωή μου, είχα χάσει τη μητέρα μου, έπρεπε να στηρίξω τον πατέρα μας. Αυτό που έρχεται αμέσως αμέσως από τα παρασκήνια της σειράς είναι το επεισόδιο που η Φρίντα στέλνει ανθοδέσμες στον εαυτό της, όταν έλαβε ανθοδέσμη από τη Μαρία Κάλλας, το τι γέλια ρίξαμε μετά την σκηνή» είχε πει για τη δημοφιλή σειρά.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button