ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ο Γιώργος Αυτιάς με βαριά πνευμονία – Δύσκολες ώρες για τον ευρωβουλευτή

Οι γιατροί έβγαλαν τρία λίτρα υγρό από τους πνεύμονές του

Χορηγούμενο

Ο Γιώργος Αυτιάς με βαριά πνευμονία – Δύσκολες ώρες για τον ευρωβουλευτή – Οι γιατροί έβγαλαν τρία λίτρα υγρό από τους πνεύμονές του

Αγωνία για τον Γιώργο Αυτιά: Με βαριά πνευμονία ο ευρωβουλευτής – Ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε το αξίωμα του ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη εκλογή του.

Πνευμονία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στη Λισαβόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog.gr, ο Γιώργος Αυτιάς προσβλήθηκε από πνευμονία κατά την τελευταία του επίσκεψη στη Λισαβόνα. Οι γιατροί στην Αθήνα του συνέστησαν να αποφεύγει τις αεροπορικές πτήσεις εξαιτίας της κατάστασής του.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Χαμός: Αυτιάς και Μεϊμαράκης «σφάχτηκαν» για μια γυναίκα

Σοβαρή Πνευμονία και Νοσηλεία

Η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Αυτιά είναι κρίσιμη, καθώς η βαριά πνευμονία τον έχει αναγκάσει να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, δεδομένου του ιατρικού ιστορικού του και της προηγούμενης πάλης του με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης – Σοκάρει ο Γιώργος Αυτιάς: Η άγνωστη μάχη με τον καρκίνο και η συγκλονιστική εξομολόγηση του δημοσιογράφου

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Γιώργος Αυτιάς: Η καλλονή κόρη του, οι εκπομπές και τα μυστικά του

Οι γιατροί έβγαλαν τρία λίτρα υγρό από τους πνεύμονές του

Μετά τις πρόσφατες εξετάσεις, διαπιστώθηκε η παρουσία μεγάλης ποσότητας υγρού στους πνεύμονές του, γεγονός που οδήγησε στην άμεση εξαγωγή του. Η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται στενά από τους ιατρούς, οι οποίοι λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση και την ανάρρωσή του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button