ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιωάννα Τούνη: Η χειρονομία του Δημήτρη Αλεξάνδρου που την «πάγωσε»

Σάλος με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε

Χορηγούμενο

Ιωάννα Τούνη: Η χειρονομία του Δημήτρη Αλεξάνδρου που την «πάγωσε» – Σάλος με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε

Ιωάννα Τούνη: Η χειρονομία του Δημήτρη Αλεξάνδρου που την «πάγωσε» – Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν διστάζουν να μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές με το κοινό, φανερώνοντας τον έρωτά τους μέσα από τα social media.

Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Ιωάννα και ο Δημήτρης, αν και στην αρχή της σχέσης τους προτιμούσαν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, πλέον δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Με τον γιο τους, Πάρη, να αποτελεί κεντρικό μέρος της ζωής τους, οι δυο τους μοιράζονται χαρούμενες οικογενειακές στιγμές και τρυφερές φωτογραφίες.

Χορηγούμενο

Η Ρομαντική Έκπληξη

Πρόσφατα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια ιδιαίτερα ρομαντική κίνηση για την αγαπημένη του. Αγόρασε για την Ιωάννα ένα μεγάλο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα, εκδηλώνοντας έτσι τον έρωτά του με έναν τρόπο που άγγιξε την καρδιά της.

Ιωάννα Τούνη: Η «πικάντικη» συζήτηση για το στήθος της που προκάλεσε «θύελλα»!

Η Ιωάννα, ενθουσιασμένη από την κίνηση του Δημήτρη, δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί τη ρομαντική αυτή στιγμή με τους ακολούθους της στο Instagram, δείχνοντας για άλλη μια φορά την αγάπη και τη δέσμευση που τους ενώνει.

Χορηγούμενο

Η Ιωάννα Τούνη «έκαψε» τη Σαντορίνη: Όλα στη φόρα η ξανθιά καλλονή!

Η σχέση τους αποτελεί πρότυπο για πολλούς θαυμαστές, αποδεικνύοντας πως ακόμα και οι δημόσιες προσωπικότητες μπορούν να ζήσουν έναν αληθινό και όμορφο έρωτα, παρά την πίεση και το φως της δημοσιότητας.

Η ρομαντική χειρονομία του Δημήτρη Αλεξάνδρου

“Ναι συμπεθέρα τα λουλούδια είναι του αγοριού μου που ήρθε Θεσσαλονίκη για λίγο…”, έγραψε στη λεζάντα της η εντυπωσιακή influencer και επιτυχημένη επιχειρηματίας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button