ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά 27χρονη πρωταγωνίστρια ριάλιτι

Η κληρονομιά που αφήνει πίσω της και τα τρία παιδιά της

Χορηγούμενο

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά 27χρονη πρωταγωνίστρια ριάλιτι – Η κληρονομιά που αφήνει πίσω της και τα τρία παιδιά της

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά 27χρονη πρωταγωνίστρια ριάλιτι – Η Autumn Crittendon, γνωστή πρωταγωνίστρια ριάλιτι από τις ΗΠΑ, έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως σε ηλικία 27 ετών. Η μητέρα τριών παιδιών άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, έχοντας αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Autumn Crittendon

Το Θλιβερό Συμβάν και οι Προϋπάρχουσες Παθήσεις

Η Autumn Crittendon, γνωστή από το ριάλιτι σόου «16 and Pregnant», πέθανε απροσδόκητα το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με το TMZ, η μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε αναίσθητη στην κρεβατοκάμαρά της από τον πατριό της, στην κομητεία Henrico της Βιρτζίνια. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, δεν κατάφεραν να την σώσουν.

Χορηγούμενο

Η Autumn αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όπως διαβήτη, προβλήματα με τα νεφρά και υψηλή αρτηριακή πίεση. Είχε πρόσφατα αναφέρει πόνους στο στομάχι και είχε εκφράσει την επιθυμία να δει γιατρό. Η ακριβής αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη, αναμένοντας την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση.

Η Autumn Crittendon με τα τρία παιδάκια της

Η Καριέρα της Autumn

Η Autumn Crittendon εμφανίστηκε στην 5η σεζόν του «16 and Pregnant», καταγράφοντας τη γέννηση του μεγαλύτερου γιου της, του 10χρονου Ντρέικ, με τον τότε φίλο της Ντάστιν Φράνκλιν. Είχε επίσης έναν άλλο γιο και μια κόρη ηλικίας έξι ετών. Η οικογένεια και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι από την απώλεια.

Δείτε επίσης – Θρήνος: Πέθανε ξαφνικά 34χρονη παίκτρια ριάλιτι

Χορηγούμενο

Το Αντίο της Αδερφής της

Η αδερφή της Autumn, Misty, εξέφρασε τη θλίψη της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. «Στην πιο αγαπημένη μου αδερφή, τη δίδυμη μου, τη βράχο μου, τη μητέρα μου, τον κόσμο μου… Σου έκλεψαν τη ζωή σε τόσο τρυφερή ηλικία», έγραψε.

Η Misty αναπολεί τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο της αδερφής της: «Πήδηξα έξω από το φορτηγό μόλις μπορούσα για να παρακαλέσω τους γιατρούς και τους αστυνομικούς να μου πουν ότι είσαι καλά… Αλλά ο χειρότερος φόβος μου επιβεβαιώθηκε και κατέρρευσα στο δρόμο».

Δείτε σχετικό βίντεο

Η Κληρονομιά της Autumn

Η Misty υποσχέθηκε να φροντίσει τα παιδιά της Autumn και να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη της. «Θα φροντίσουμε αυτά τα μωρά. Η μνήμη σου δεν θα εξασθενίσει με τον καιρό. Θα ζει κάθε στιγμή της κάθε μέρας», ανέφερε.

Χορηγούμενο

Η σειρά «16 and Pregnant» είχε αναδείξει την επικείμενη μητρότητα της Autumn, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με τον τότε σύντροφό της, ο οποίος ήταν άνεργος και κάπνιζε τακτικά μαριχουάνα.

Ο θάνατος της Autumn αφήνει μια ανεπανόρθωτη απώλεια στην οικογένεια και τους φίλους της, που συνεχίζουν να θρηνούν τον πρόωρο χαμό της. Η ζωή της, γεμάτη από προκλήσεις και αγάπη, θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όσων την γνώρισαν.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button