ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Η εισαγωγή στο νοσοκομείο και το ξέσπασμα της ηθοποιού από τη «Λάμψη»

Χορηγούμενο

Δύσκολες ώρες για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Τι συμβαίνει με την υγεία της;… Η εισαγωγή στο νοσοκομείο και το ξέσπασμα της ηθοποιού από τη «Λάμψη»

Δύσκολες ώρες για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Τι συμβαίνει με την υγεία της;… Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου χρειάστηκε πρόσφατα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σερρών. Η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μάλιστα μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του Νίκου Φώσκουλου… «Λάμψη», αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Η ίδια ανακοίνωσε το γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, συνοδεύοντας την ανάρτησή της μάλιστα με μια σχετική φωτογραφία.

Δείτε επίσης – Αγωνία για τη Βίκυ Κουλιανού: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους!

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Θυμάστε τη Μαίρη Βλουτή; Πως είναι σήμερα η «Τατιάνα Δράκου» της «Λάμψης»; (Φωτο)

Η ανάρτηση της αγαπημένης ηθοποιού

«Και κάπως έτσι είπαμε καλή εβδομάδα από το υπέροχο νοσοκομείο Σερρών ανάμεσα σε καλούς φίλους. Όλοι μια μέρα θα χρειαστούμε το δημόσιο σύστημα υγείας για εμάς ή τους αγαπημένους μας και πρέπει να το προσέχουμε και να το υπερασπιζόμαστε ως ύψιστο δημόσιο αγαθό. Οι ιστορίες που άκουσα ανάμεσα σε εξετάσεις και υπέρηχους έλεγαν για γιατρούς που εφημερεύουν στην Δράμα και μια μέρα μετά εφημερεύουν στις Σέρρες.

Άνθρωποι που εργάζονται στα όρια των αντοχών τους και πέρα από αυτά. Είναι ντροπή για το κράτος. Είμαι ευγνώμων σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους για πολλοστή φορά. Η υγεία δεν έχει χρώμα ούτε κόμμα. Έχει μόνο αγωνία για ζωή και αγάπη για τους ανθρώπους. Στο τέλος της μέρας, είμαι καλά και αυτό από καρδιάς επιθυμώ και δι υμάς» έγραψε η Καλιόππη Ευαγγελίδου στην ανάρτησή της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Χορηγούμενο

Και κάπως έτσι είπαμε καλή εβδομάδα από το υπέροχο νοσοκομείο Σερρών ανάμεσα σε καλούς φίλους. Όλοι μια μέρα θα…

Δημοσιεύτηκε από Kalliopi Evangelidou στις Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button