ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σε σοκ η βασίλισσα Μαίρη της Δανίας: Την πάτησαν με σκούτερ και τραυματίστηκε

Ο συναγερμός στο Παλάτι και οι εξηγήσεις του ηλικιωμένου

Χορηγούμενο

Σε σοκ η βασίλισσα Μαίρη της Δανίας: Την πάτησαν με σκούτερ και τραυματίστηκε – Ο συναγερμός στο Παλάτι και οι εξηγήσεις του ηλικιωμένου οδηγού

Σε σοκ η βασίλισσα Μαίρη της Δανίας: Την πάτησαν με σκούτερ και τραυματίστηκε. Ένα βίντεο που καταγράφει το ατύχημα της βασίλισσας Μαίρης της Δανίας στη Γροιλανδία έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 52χρονη βασίλισσα, ενώ χαιρετούσε τον κόσμο, χτυπήθηκε από ένα ηλεκτρικό σκούτερ το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας. Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και δείχνει τη βασίλισσα να χάνει την ισορροπία της, χωρίς όμως να πέφτει κάτω. Ο βασιλιάς Φρέντερικ, ο οποίος βρισκόταν λίγο πιο δίπλα, ήταν παρών όταν το γκρι σκούτερ χτύπησε τη γυναίκα του, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.

Χορηγούμενο

Ο οδηγός του σκούτερ δήλωσε ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη και ότι πάτησε κατά λάθος το γκάζι. Η αστυνομία και η ασφάλεια του παλατιού εξέτασαν το περιστατικό και αποδέχτηκαν την εξήγηση του ηλικιωμένου, θεωρώντας το ως ένα αθώο ατύχημα.

Χορηγούμενο

Επιβεβαίωσαν επίσης ότι η βασίλισσα Μαίρη δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεών της συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε παρακάτω το απίστευτο βίντεο

«Έβλεπα πόσο την πονούσε, τα μάτια της βούρκωσαν αμέσως. Πρέπει να πονάει όταν σε χτυπάνε με αυτή την ταχύτητα. Η αστυνομία έκανε αμέσως φράγμα και την απομάκρυνε από το σημείο», είπε επίσης ένας αυτόπτης μάρτυρας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button