ΚΟΣΜΟΣ

Διάσημη YouTuber σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 39 της χρόνια

Συγκρούστηκε με φορτηγό στην Αλικαρνασσό, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα της, και βρήκε ακαριαίο θάνατο

Χορηγούμενο

Σοκ στον κόσμο του YouTube καθώς η Tatyana Ozolina, γνωστή ως MotoTanya, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία σε ηλικία 39 ετών.

Η Ozolina, που είχε 5 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok, 2 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, συγκρούστηκε με φορτηγό στην Αλικαρνασσό. Ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα της, και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Χορηγούμενο

Ο Τούρκος μοτοσικλετιστής Ονούρ Ομπούτ, ο οποίος ήταν μαζί της, κατάφερε να επιβιώσει. Αλλά υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς. Ενώ ένας άλλος αναβάτης που ενεπλάκη στο ατύχημα είναι καλά στην υγεία του.

Η YouTuber βρισκόταν στην Τουρκία λόγω άρνησης εισόδου στην ΕΕ από τα ελληνικά σύνορα. Εξαιτίας των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στο πλαίσιο του πολέμου του Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν κατά της Ουκρανίας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button