EΛΛΑΔΑ

Άρτα: Φίδι εισέβαλε σε ψιλικατζίδικο και σκόρπισε τον πανικό

Σε κατάσταση σοκ ο υπάλληλος και οι πελάτες

Χορηγούμενο

Άρτα: Φίδι εισέβαλε σε ψιλικατζίδικο και σκόρπισε τον πανικό! Σε κατάσταση σοκ ο υπάλληλος και οι πελάτες…

Άρτα: Φίδι εισέβαλε σε ψιλικατζίδικο και σκόρπισε τον πανικό – Ένας υπάλληλος καταστήματος ψιλικών στη Γέφυρα Άρτας βίωσε μια ανατριχιαστική εμπειρία όταν ένα φίδι εμφανίστηκε απρόσμενα στο χώρο. Σύμφωνα με το artinos.gr, την ώρα που ο υπάλληλος τακτοποιούσε τα εμπορεύματα, παρατήρησε ένα ερπετό να κινείται ανάμεσα στα ράφια. Σε κατάσταση πανικού, κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική για βοήθεια.

Σας δάγκωσε φίδι; Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε – Προσοχή στα παιδιά

Χορηγούμενο

Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά, εξοπλισμένοι με την ειδική δαγκάνα για την ασφαλή σύλληψη του φιδιού. Με επαγγελματισμό και προσοχή, άρχισαν να ερευνούν το κατάστημα για τον απρόσκλητο επισκέπτη. Ωστόσο, παρά τις εντατικές προσπάθειές τους, το φίδι είχε εξαφανιστεί, προκαλώντας περαιτέρω ανησυχία στους υπαλλήλους και τους πελάτες του καταστήματος.

Σοκ στη Λάρισα: Εμφανίστηκε φίδι μέσα σε μπανιέρα!

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, καθώς τέτοιες συναντήσεις με φίδια δεν είναι συχνές. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος έλαβαν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, οι τοπικές αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, όταν τα φίδια είναι πιο ενεργά.

Χορηγούμενο

Σοκ: Γυναίκα την τσίμπησε φίδι ενώ κολυμπούσε

Η εμφάνιση του φιδιού ανέδειξε την ανάγκη για αυξημένη επαγρύπνηση και τήρηση μέτρων ασφαλείας, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου οι θερμοκρασίες ευνοούν τη δραστηριότητα των ερπετών. Οι κάτοικοι καλούνται να είναι σε εγρήγορση και να ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές σε περίπτωση παρόμοιων συμβάντων.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button