ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά προπονητής στο Ολυμπιακό Χωριό

Ανακοπή καρδιάς δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις

Χορηγούμενο

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά προπονητής μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό – Ανακοπή καρδιάς δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά προπονητής μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό – Θλίψη προκάλεσε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο θάνατος του προπονητή πυγμαχίας της Σαμόα, Lionel Elika Fatupaito. Ο προπονητής, σε ηλικία 60 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν στο… Ολυμπιακό χωριό την Παρασκευή, με την είδηση να επιβεβαιώνεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) το Σάββατο.

Δείτε επίσης – Η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ο Όμιλος και το πρόγραμμα των αγώνων

Χορηγούμενο

Η ανακοίνωση της IBA εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του Fatupaito, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση και το πάθος του για την πυγμαχία, καθώς και το ανεξίτηλο σημάδι που άφησε στην κοινότητα του αθλήματος. «Η κληρονομιά του Lionel θα συνεχίσει να εμπνέει τις μελλοντικές γενιές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την ομάδα της… Σαμόα και όλους όσοι επηρεάστηκαν από αυτή τη βαθιά απώλεια», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης – Ολυμπιακοί Αγώνες: Άγνωστη η ταυτότητα του μασκοφόρου δρομέα της Φλόγας

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Fatupaito πέθανε στο Ολυμπιακό χωριό, όπου του παρασχέθηκαν άμεσα πρώτες βοήθειες. Η αιτία θανάτου αναφέρθηκε ως «φυσικά αίτια», προσθέτοντας μια ακόμα τραγική στιγμή στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button