ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Ο «Γιαννάκης» και η καλλονή σύντροφός του

Αγνώριστος σήμερα ο Σάββας Σαλίπας

Χορηγούμενο

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Ο «Γιαννάκης» και η καλλονή σύντροφός του – Αγνώριστος σήμερα ο Σάββας Σαλίπας! Η νέα ζωή μακριά τηλεοπτικούς φακούς

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Ο «Γιαννάκης» και η καλλονή σύντροφός του – Η αγαπημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» έκανε δυναμική μάλιστα επιστροφή αυτό το καλοκαίρι μέσα από τη συχνότητα του Mega, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από τους χαρακτήρες που ξεχώρισαν ήταν ο «Γιαννάκης», τον οποίο υποδύθηκε ο Σάββας Σαλίπας. Σήμερα, ο Σάββας είναι 24 ετών και πρόσφατα έκανε μάλιστα την επανεμφάνισή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Σάββας Σαλίπας, ο οποίος υποδύθηκε τον μικρότερο γιο του Γιάννη Μπέζου στη σειρά, ξεκίνησε τα γυρίσματα για το «Ευτυχισμένοι Μαζί» σε ηλικία μόλις 7 ετών. Ο χαρακτήρας του δεν ήταν απλά ένας από τους αγαπημένους της σειράς, αλλά και ο αφηγητής της, δίνοντας μια ξεχωριστή διάσταση στην κωμωδία.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Ευτυχισμένοι Μαζί: Η «Αφρούλα» έγινε εντυπωσιακή 40ρα

Σήμερα, το μικρό ξανθό αγόρι έχει μεγαλώσει και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Κουφονήσια. Ο Σάββας μοιράζεται επίσης στιγμιότυπα από τη ζωή του του με τους ακόλουθούς του στο Instagram, δείχνοντας πώς είναι σήμερα, μακριά από τους τηλεοπτικούς φακούς.

Δείτε επίσης – Δείτε πως είναι σήμερα ο Ρούλης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button