ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάντια Μπουλέ: Έχετε δει πως είναι μέσα το σπίτι της; (Φωτο)

Φωτεινό, ο ορισμός του μίνιμαλ και γεμάτο χρώμα και ζωντάνια

Χορηγούμενο

Νάντια Μπουλέ: Έχετε δει πως είναι μέσα το σπίτι που μένει; Φωτεινό, ο ορισμός του μίνιμαλ και γεμάτο χρώμα και ζωντάνια

Νάντια Μπουλέ: Έχετε δει πως είναι μέσα το σπίτι που μένει; Η Νάντια Μπουλέ διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή στο ονειρεμένο της σπιτικό. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράζεται τον έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ και φυσικά τις πολύτιμες στιγμές με την κόρη τους, σε ένα σπίτι που αποπνέει ζεστασιά και στυλ.

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Χορηγούμενο

Η Νάντια Μπουλέ έχει δώσει αρκετές φορές στους θαυμαστές της μια ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο χαρακτηρίζεται από μίνιμαλ αισθητική και καλόγουστη διακόσμηση. Παρόλο που δεν έχει επιλέξει έντονους χρωματισμούς, κάθε γωνιά του σπιτιού αποπνέει χρώμα και ζωντάνια μέσα από τη διακόσμηση.

Δείτε επίσης – Απίστευτο: Έχετε δει το σπίτι που μένει ο Μελέτης Ηλίας στο Μενίδι;

Τα έπιπλα του σπιτιού είναι μίνιμαλ και λειτουργικά, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία προσθέτουν έναν έξτρα αέρα στυλ. Το κυρίαρχο χρώμα στους τοίχους είναι το λευκό, με πινελιές πράσινου που δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Το ξύλινο στοιχείο υπερτερεί, προσδίδοντας ζεστασιά και φυσικότητα στους χώρους.

Δείτε επίσης – Ζεύγος Κουτσολιούτσου: Το σπίτι παλάτι όπου θα εκτίσει την ποινή του (Φωτο)

Ένας από τους πιο άνετους και ιδιαίτερους χώρους του σπιτιού είναι η κουζίνα. Φωτεινή και καλαίσθητη, η κουζίνα αποτελεί το κέντρο του σπιτιού, όπου η οικογένεια περνάει χρόνο μαζί, απολαμβάνοντας γεύματα και στιγμές χαλάρωσης.

Το σπίτι της Νάντιας Μπουλέ είναι μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς της… Φωτεινό, μινιμαλιστικό και γεμάτο αγάπη. Κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί προσεκτικά για να δημιουργήσει έναν χώρο όπου η οικογένεια μπορεί να ζει άνετα και ευτυχισμένα, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button