ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Θρίλερ»: «Εξαφανίστηκε» η ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη – Η τελευταία της φωτογραφία

Τι συμβαίνει με την αγαπημένη ηθοποιό;

Χορηγούμενο

«Θρίλερ»: «Εξαφανίστηκε» η Σάννυ Χατζηαργύρη – Η τελευταία της φωτογραφία – Τι συμβαίνει με την αγαπημένη ηθοποιό;

«Εξαφανίστηκε» η Σάννυ Χατζηαργύρη – Η τελευταία της φωτογραφία… Η Σάννυ Χατζηαργύρη είναι ξανά ελεύθερη μετά τον χωρισμό της τον Φεβρουάριο του 2024 και από τότε κρατά χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η γνωστή ηθοποιός, που έγινε διάσημη ως «Λίλα» στη σειρά του Mega «Singles», χώρισε από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια μετά από 13 χρόνια γάμου και την απόκτηση των δίδυμων γιων τους, που είναι τώρα 9 ετών.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Διαζύγιο «βόμβα» στη showbiz: Αγαπημένη ηθοποιός χώρισε μετά από 13 χρόνια γάμου!

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τον χωρισμό του μακριά από τα μέσα ενημέρωσης. Η Σάννυ, η οποία δεν χρησιμοποιεί κινητό, και ο πρώην σύζυγός της προτιμούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη επέστρεψε στο θέατρο τον Οκτώβριο του 2022 μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια απουσίας, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα». Η παράσταση ανέβηκε πρώτα στην Αθήνα και το φθινόπωρο παίχτηκε και στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις αρχές του προηγούμενου μήνα. «Είχα την επιλογή και την τύχη να αφιερωθώ στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, οπότε αυτό έκανα. Τώρα οι γιοι μου μεγάλωσαν, έχουν φτάσει σχεδόν 8 χρονών, οπότε ένιωσα και εγώ ότι μπορώ να βγω προς τα έξω», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Χορηγούμενο

Η Σάννυ, εγγονή της αξέχαστης ηθοποιού Ελένης Χατζηαργύρη, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές υποκριτικής στις ΗΠΑ.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε

Στα social media η τελευταία της ανάρτηση ήταν μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε μοιράζεται σπάνια υλικό.

Η τελευταία φωτογραφία

«Η γιαγιά μου, η Ελένη Χατζηαργύρη, με θλίψη μου είπε πρέπει να γίνεις ηθοποιός»

Η Σάννυ Χατζηαργύρη είχε βρεθεί καλεσμένη επίσης στην εκπομπή… «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και είχε μιλήσει για τον βιγκανισμό και τη γιαγιά της, τη σπουδαία Ελένη Χατζηαργύρη.

«Αυτό που έχω να πω για τη γιαγιά μου είναι ότι αυτό το μεγαλείο που έφερε στην σκηνή το έφερε και στη ζωή. Ήταν μεγάλη καρδιά, είχε ευαισθησία. Περπατούσε όπως και στην Επίδαυρο.

Χορηγούμενο

Δε γλίτωσα, ακολούθησα τα βήματά της, ντρεπόμουν να της το πω και έλεγα θα γίνω σκηνοθέτης. Έπρεπε να δώσω κάτι εξετάσεις. Ήθελα να πάω στην Αμερική, είμαι μισή Αμερικάνα και μου ζήτησαν έναν μονόλογο. Έκανα την «Αντιγόνη» και είπα στη γιαγιά μου να δει το βίντεο πριν το στείλω.

Με θλίψη μου είπε μάλιστα “πρέπει να γίνεις ηθοποιός”. Ήλπιζε ότι θα το αποφύγουμε γιατί ήξερε πόσο ευαίσθητο ήμουν. Ήξερε πόσο δύσκολο επάγγελμα είναι και πόσο γερό στομάχι θέλει» τόνισε επίσης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button