ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα» στη showbiz: Πήγαν διακοπές στην Κω και χώρισαν

Το επόμενο βήμα στη ζωή τους και οι νέοι σύντροφοι

Χορηγούμενο

«Βόμβα» στη showbiz: Πήγαν διακοπές στην Κω και χώρισαν – Το επόμενο βήμα στη ζωή τους και οι νέοι σύντροφοι

«Βόμβα» στη showbiz: Πήγαν διακοπές στην Κω και χώρισαν… Ο Λαμίν Γιαμάλ και η Άλεξ Παντίγια δεν είναι πλέον ζευγάρι, με το διαδίκτυο να παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης με μεγάλο ενδιαφέρον. Το διάσημο ζευγάρι, που είχε προσελκύσει τη δημοσιότητα μετά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αγγλίας στον τελικό του Euro, φαίνεται ότι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Διάσημος γόης χώρισε την καλλονή σύζυγό του και τα έφτιαξε με άντρα! (Φωτο)

Χορηγούμενο

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της FC Barcelona και η γνωστή influencer επισημοποίησαν τη σχέση τους μετά την επιτυχία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Παρά τις κοινές τους εμφανίσεις και τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν δημόσια, όπως η φωτογραφία από το πολυτελές διαμέρισμά τους στην Ελλάδα με θέα στη θάλασσα, φαίνεται ότι η σχέση τους δεν άντεξε.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Padilla🎀 (@alexpadilaaa)

Χορηγούμενο

Η πρόσφατη εξέλιξη έρχεται με την ανακοίνωση του unfollow του Λαμίν Γιαμάλ προς την Άλεξ Παντίγια, γεγονός που ενισχύει τις φήμες για τον χωρισμό τους. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα όταν η Άλεξ εθεάθη σε ένα viral Instagram Live βίντεο να κάθεται στην αγκαλιά του Izan Fernández, προκαλώντας νέες συζητήσεις για τη νέα της σχέση.

Οι εξελίξεις έχουν προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και σχόλια από τους θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης, με πολλούς να αναρωτιούνται για τους λόγους του χωρισμού και τις νέες εξελίξεις στις προσωπικές ζωές των δύο πρώην συντρόφων.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button