ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θυμάστε τον Μήτσο από το Ευτυχισμένοι Μαζί; Η επική επιστροφή

Τι κάνει και πως είναι σήμερα ο Κώστας Ιντζεγιάν;

Χορηγούμενο

Θυμάστε τον Μήτσο από το Ευτυχισμένοι Μαζί; Η επική επιστροφή – Τι κάνει και πως είναι σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ιντζεγιάν;

Θυμάστε τον Μήτσο από το Ευτυχισμένοι Μαζί; Η επική επιστροφή – Ο Κώστας Ιντζεγιάν, που υποδύθηκε τον Μήτσο στη δημοφιλή σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», δεν είναι πλέον το νεαρό αγόρι που θυμόμαστε. Σήμερα, σε ηλικία 39 ετών, έχει αφήσει πίσω του την εικόνα του έφηβου χαρακτήρα που αγάπησε το κοινό.

Η σειρά, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στο Mega το 2007 με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου, συνεχίζει να έχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και στις επαναλήψεις της. Πολλοί από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν, όπως ο Κώστας Ιντζεγιάν, έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό.

Χορηγούμενο

Μετά το τέλος της σειράς, ο Ιντζεγιάν επέλεξε να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα και να επικεντρωθεί στην προσωπική του ζωή. Έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, καθώς είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη με τη σύζυγό του.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Ρούλης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Πρόσφατα, ο James Alikakos, γνωστός για τα χιουμοριστικά βίντεο που δημοσιεύει στα social media, συνάντησε τον Ιντζεγιάν και γύρισαν μαζί ένα αστείο βίντεο, το οποίο έγινε με αφορμή την ομοιότητα των δύο ανδρών.

Χορηγούμενο

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Ο «Γιαννάκης» και η καλλονή σύντροφός του

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Λίγα λόγια για τον Κώστα Ιντζεγιάν

Ο Κώστας Ιντζεγιάν γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Σπούδασε στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη δραματική σχολή «Ίασμος». Εκτός από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», από την οποία έγινε ευρέως γνωστός, έχει επίσης συμμετάσχει στη σειρά του ΑΝΤ1… «Εργαζόμενη Γυναίκα» και στη σειρά του ALPHA «Οδός Παραδείσου 7».

Θυμάστε τον «Μάρκο» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Ο λόγος που «εξαφανίστηκε» και η νέα ζωή

«Ο ρόλος του Μήτσου προέκυψε έπειτα από κάστινγκ. Κάπως τυχαία, δηλαδή. Όσο για τη συνεργασία, δεν έχω πολλές εμπειρίες μιας και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά… Αλλά ελπίζω να είναι όλες οι επόμενες σαν κι αυτή. Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη που μας βοηθάνε και μας συμβουλεύουν έως όλο το συνεργείο με το οποίο δουλεύουμε δημιουργικά και ευχάριστα», είχε δηλώσει τότε ο ίδιος για το «Ευτυχισμένοι Μαζί», μιλώντας στο περιοδικό «Αρμένικα».

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button