EΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Αυλίδα: Τρένο γεμάτο επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Χορηγούμενο

Σοκ στην Αυλίδα: Τρένο γεμάτο επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό – Από καθαρό θαύμα δεν θρηνήσαμε ξανά θύματα

Σοκ στην Αυλίδα: Τρένο γεμάτο επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό – Στιγμές τρόμου βίωσαν οι 130 επιβάτες μιας αμαξοστοιχίας, το μεσημέρι της… Τρίτης, όταν το τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό στην περιοχή της Αυλίδας. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν το φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του στον περιφερειακό δρόμο κοντά στην Αυλίδα και κατέληξε στις σιδηροδρομικές γραμμές, συγκρούοντας με την αμαξοστοιχία 1551, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα.

Δείτε επίσης – Σοκ στην Πάτρα: Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» στις γραμμές του τρένου!

Χορηγούμενο

Μετά το ατύχημα, η κυκλοφορία στο τμήμα μεταξύ Οινόης και Χαλκίδας διακόπηκε μέχρι νεωτέρας. Η Hellenic Train, σε ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το περιστατικό. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες ανέλαβαν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες από το τρένο. Παράλληλα, η εταιρεία φρόντισε για τη μεταφορά των επιβατών με λεωφορεία.

Δείτε επίσης – Πέρασε τρένο στο Μεταξουργείο χωρίς να κατεβούν οι μπάρες στη διάβαση (βίντεο)

Το ατύχημα προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και αναμένονται περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Οι αρχές διερευνούν το συμβάν και αναμένεται να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση των υποδομών και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button