EΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κεφαλονιά: Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας

Έβαλε τέλος στη ζωή του με μαχαίρι σκορπώντας σοκ και θλίψη

Χορηγούμενο

Σοκ στην Κεφαλονιά: Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας – Έβαλε τέλος στη ζωή του με μαχαίρι σκορπώντας σοκ και θλίψη

Σοκ στην Κεφαλονιά: Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας – Σε μια συγκλονιστική εξέλιξη, ένας 73χρονος επιχειρηματίας έδωσε τέλος στη ζωή του σε χωριό της Λειβαθούς, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του inkefalonia.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο γνωστός επιχειρηματίας επισκέφθηκε ένα παρακείμενο οικόπεδο της επιχείρησής του και προέβη στην πράξη χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι.

Δείτε επίσης – Σοκ στη Φολέγανδρο: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας!

Χορηγούμενο

Η ανησυχία που προκλήθηκε από την εξαφάνιση του 73χρονου κινητοποίησε την οικογένειά του. Ένα μέλος της οικογένειας, που άρχισε να τον αναζητά, βρήκε το σώμα του και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Η θλίψη και το σοκ είναι μεγάλα, καθώς ο επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Δείτε επίσης – Γιάννενα – Φωτογραφία σοκ: Ο 50χρονος που «αυτοκτόνησε» νεκρός στο έδαφος!

Δείτε επίσης – Σοκ στην Αγία Βαρβάρα: Αυτοκτόνησε ανήλικο αγόρι 16 ετών!

Χορηγούμενο

Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ η τοπική κοινωνία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια ενός από τα πιο γνωστά της μέλη.

Δείτε επίσης – Απίστευτη τραγωδία… 34χρονη γυναίκα πέταξε τα ανήλικα παιδιά της από το αυτοκίνητο, δολοφόνησε τον σύζυγό της και μετά αυτοκτόνησε

Δείτε επίσης – Σοκ στη Λάρισα: Γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button