ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Συγκλονιστικό: Σκυλίτσα έσωσε το αφεντικό της από καρκίνο

Μύρισε έγκαιρα την ασθένεια και τον οδήγησε στον γιατρό πριν να είναι αργά

Χορηγούμενο

Συγκλονιστικό: Σκυλίτσα έσωσε το αφεντικό της από καρκίνο – Μύρισε έγκαιρα την ασθένεια και τον οδήγησε στον γιατρό πριν να είναι αργά

Συγκλονιστικό: Σκυλίτσα έσωσε το αφεντικό της από καρκίνο – Η συγκινητική ιστορία της Τζέσι, μιας θηλυκής σκυλίτσας που έσωσε τη ζωή του 65χρονου Μαρκ Αλεν από το Γουόρικ, συγκλονίζει. Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Τζέσι, μια πιστή φίλη και σύντροφος του Αλεν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διάγνωση ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του ιδιοκτήτη της.

Μύρισε έγκαιρα την ασθένεια

Το 2016, η Τζέσι, που τότε ήταν 10 ετών, άρχισε να δείχνει μια ασυνήθιστη και εντατική συμπεριφορά προς τον Μαρκ Αλεν, εστιάζοντας στην περιοχή της μύτης του. Παρά την αλλαγή στη συμπεριφορά της, ο Αλεν δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις ενδείξεις της σκυλίτσας, θεωρώντας την συμπεριφορά της ως αποτέλεσμα της ηλικίας της.

Χορηγούμενο
Η γλυκύτατη Τζέσι

Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, η υγεία του Αλεν άρχισε να επιδεινώνεται. Η Τζέσι συνεχώς επικεντρωνόταν στη μύτη του και γινόταν ολοένα και πιο ανήσυχη. Η επιμονή της σκυλίτσας τον ώθησε τελικά να ζητήσει ιατρική βοήθεια, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο.

Δείτε επίσης – Άνδρας έσωσε το σκυλάκι του από τα σαγόνια κροκόδειλου! (Βίντεο)

Μετά την εξέταση του από ειδικό ωτορινολαρυγγολόγο, ο γιατρός ανακάλυψε έναν πολύποδα στη μύτη του Αλεν. Ο πολύποδας αφαιρέθηκε χειρουργικά και αποστάλθηκε για ιστολογικές εξετάσεις. Ευτυχώς, η έγκαιρη παρέμβαση χάρη στην προειδοποίηση της Τζέσι απέτρεψε την περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Αλεν.

Χορηγούμενο
Ο Μαρκ Αλεν μετά το χειρουργείο

Ο Μαρκ Αλεν εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τη σκυλίτσα του, αναγνωρίζοντας ότι η ζωή του σώθηκε λόγω της επιμονής και της ευαισθησίας της Τζέσι. Η ιστορία του υπογραμμίζει τον μοναδικό και πολύτιμο ρόλο που μπορούν να παίξουν τα κατοικίδια στη ζωή των ανθρώπων… Ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία και την ευημερία τους. «Είχα διαβάσει άρθρα για σκύλους που μπορούν να μυρίσουν τον καρκίνο» είπε ο… Αλεν, προσθέτοντας πως περίμενε ότι επρόκειτο για καρκίνο «λόγω του τρόπου με τον οποίο συμπεριφερόταν η Τζέσι».

Δείτε επίσης – Χαμός με ξαναμμένη βορειοελλαδίτισσα: Ο παράνομος εραστής και ο σκύλος της!

Ο καρκίνος είχε απλωθεί σε όλη τη δεξιά πλευρά του προσώπου… Την οποία οι γιατροί αφαίρεσαν μάλιστα χειρουργικά και αναδόμησαν με πλαστικές, σώζοντάς του τη ζωή.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button