ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο έγκλημα: Διαφώνησαν για το «εάν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα» και έσφαξε τον φίλο του

Χορηγούμενο

Αδιανόητο έγκλημα: Διαφώνησαν για το «εάν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα» και έσφαξε τον φίλο του μετά από άγριο καυγά

Αδιανόητο έγκλημα: Διαφώνησαν για το «εάν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα» και έσφαξε τον φίλο του – Μια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στην Ινδονησία, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό. Σύμφωνα με το Independent, ένας άνδρας δολοφόνησε τον φίλο του μετά από έντονη διαφωνία σχετικά με το κλασικό φιλοσοφικό δίλημμα, «κότα ή αυγό». Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 24 Ιουλίου στη Muna Regency, στην επαρχία Νοτιοανατολικού Σουλαουέζι.

Ο δράστης, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως DR, κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον Kadir Markus, 47 ετών, 15 φορές. Οι αρχές ανέφεραν ότι ο DR είχε καλέσει τον Markus για ποτό, με τον τελευταίο να έρχεται πιθανόν για να εξοφλήσει ένα χρέος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο DR ξεκίνησε μια συζήτηση με διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα, με ένα από αυτά να αφορά το διαχρονικό δίλημμα του ποιο προηγήθηκε, η κότα ή το αυγό.

Χορηγούμενο

«Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;»: Επιτέλους, η απάντηση!

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε έντονη διαφωνία και όταν ο Markus προσπάθησε να αποχωρήσει, ο DR άρπαξε ένα στιλέτο και άρχισε να τον κυνηγά. Αρχικά τον κυνήγησε με ποδήλατο και στη συνέχεια πεζός, μέχρι που τελικά τον έφτασε και τον μαχαίρωσε επανειλημμένα.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από τις αρχές και βρίσκεται υπό κράτηση. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση και θλίψη στην τοπική κοινότητα, ενώ εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις αιτίες της βίας και την ανάγκη για καλύτερη διαχείριση τέτοιων διαφωνιών.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button