ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ σε ζωολογικό κήπο: Ιπποπόταμος κατασπάραξε φροντιστή που πήγε να ταΐσει το παιδί της

Φοβήθηκε για την ασφάλεια του μικρού της και κατακρεούργησε τον άτυχο υπάλληλο

Χορηγούμενο

Σοκ σε ζωολογικό κήπο: Ιπποπόταμος κατασπάραξε φροντιστή που πήγε να ταΐσει το παιδί της! Φοβήθηκε για την ασφάλεια του μικρού της και κατακρεούργησε τον άτυχο υπάλληλο

Σοκ σε ζωολογικό κήπο: Ιπποπόταμος κατασπάραξε φροντιστή – Ένας 54χρονος εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο στην Ινδία έχασε τη ζωή του την Κυριακή, 28 Ιουλίου, μετά από επίθεση που δέχθηκε από έναν ιπποπόταμο, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ.

Ο Santosh Kumar Mahto τραυματίστηκε σοβαρά όταν ο ιπποπόταμος τον επιτέθηκε στο ζωολογικό πάρκο Bhagwan Birsa στην πόλη Ranchi. Ο Mahto είχε εισέλθει στον χώρο των ιπποπόταμων για να απομακρύνει ένα νεογέννητο, με σκοπό να το ταΐσει, σύμφωνα με την εφημερίδα The Indian Express.

Χορηγούμενο

Πιράνχας: Σε πόσο χρόνο μπορεί να κατασπαράξει έναν ολόκληρο άνθρωπο; (Βίντεο)

Η μητέρα του μικρού ζώου, ανησυχώντας για την προστασία του, επιτέθηκε στον Mahto, προκαλώντας του θανάσιμους τραυματισμούς.

Φρίκη: Καρχαρίας κατασπάραξε 26χρονη μητέρα, ενώ προσπαθούσε να σώσει την 6 ετών κόρη της! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

«Δυστυχώς, ο φροντιστής υπέκυψε στα τραύματά του την Κυριακή σε ιδιωτικό νοσοκομείο εδώ», δήλωσε στο πρακτορείο ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου Jabbar Singh.

Το σοκαριστικό αυτό συμβάν προκάλεσε την αγανάκτηση των 112 φροντιστών του ζωολογικού κήπου… Οι οποίοι έκλεισαν τις κεντρικές πύλες του πάρκου σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση, όπως αναφέρει η Express.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times of India, ο Mahto υπέστη πολλαπλά τραύματα κατά τη διάρκεια της επίθεσης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button