ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για τον Κωστή Μαραβέγια – Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του

Βαριά απώλεια για τον τραγουδιστή

Χορηγούμενο

Βαρύ πένθος για τον Κωστή Μαραβέγια – Ακύρωσε τις εμφανίσεις που ήταν προγραμματισμένες – Βαριά απώλεια για τον τραγουδιστή

Βαρύ πένθος για τον Κωστή Μαραβέγια – Ακύρωσε τις εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα – Ο Κωστής Μαραβέγιας περνάει δύσκολες ώρες, καθώς ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εμφανίσεών του. Ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αναφέροντας ότι οι εμφανίσεις του τις επόμενες ημέρες ακυρώνονται λόγω πένθους.

Δείτε επίσης – Η Τόνια Σωτηροπούλου «ξεσκεπάζει» τον Κωστή Μαραβέγια: «Έχει πολύ ανεπτυγμένη την γυναικεία φύση του…»

Χορηγούμενο

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιουλίου, ο Μαραβέγιας δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία ενημέρωνε τους θαυμαστές του για την ακύρωση των εμφανίσεών του, εξηγώντας ότι ο λόγος είναι πένθος, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι φίλοι και οι θαυμαστές του έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέλνοντας μάλιστα μηνύματα συμπαράστασης.

Δείτε επίσης – Σοκάρει η Τόνια Σωτηροπούλου: Η «σεξουαλική παρενόχληση» στο Κολωνάκι από γνωστό ηθοποιό! (Βίντεο)

Η λιτή ανακοίνωση του αγαπημένου τραγουδιστή για την απώλεια που βιώνει

«Ακυρώνονται λόγω πένθους οι συναυλίες στη Λευκάδα, στο Αίγιο και η συμμετοχή στην ταράτσα του Φοίβου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», έγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας στην ανάρτησή του.

Χορηγούμενο
Η ανακοίνωση του Κωστή Μαραβέγια

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button