ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νίκος Γαλανός: Οι άγνωστοι γάμοι, τα διαζύγια και ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

Στο φως η προσωπική ζωή του γοητευτικού ηθοποιού

Χορηγούμενο

Νίκος Γαλανός: Οι άγνωστοι γάμοι και τα διαζύγια – Γιατί δεν έκανε παιδιά; Στο φως η προσωπική ζωή του γοητευτικού ηθοποιού

Νίκος Γαλανός: Οι άγνωστοι γάμοι και τα διαζύγια – Ο Νίκος Γαλανός, εκτός από διακεκριμένος ηθοποιός, ήταν και ένας εξαιρετικά γοητευτικός άνδρας.

Στην προσωπική του ζωή, έκανε προσεκτικές επιλογές και παρόλο που ήταν ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της εποχής, κατάφερε να κρατήσει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χορηγούμενο

Αν και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή μέχρι και σήμερα, πρόσφατα αποκάλυψε ότι έκανε τον πρώτο του γάμο σε πολύ νεαρή ηλικία.

«Τον πρώτο μου γάμο τον έκανα όταν ήμουν 18 χρόνων, ανήκω σε μια γενιά που ο γάμος ήταν θεσμός. Εμείς το θέλαμε, ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί και μετά από πέντε μήνες γάμου χωρίσαμε».

«Καυτά μυστικά» της ελληνικής showbiz: Στο φως οι κρυφές σχέσεις διάσημων Ελλήνων και Ελληνίδων

Χορηγούμενο

Ο δεύτερος γάμος και το κεφάλαιο παιδιά

Σε ηλικία 35 ετών, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με την γνωστή πρωταγωνίστρια της εποχής, Κατερίνα Μαραγκού. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στη διάρκεια της ελληνικής σειράς “Μενεξεδένια Πολιτεία“, στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν.

«Έχω παντρευτεί δύο φορές κι έχω χωρίσει. Ο γάμος δεν μου πάει καθόλου. Δεν μου έχει λείψει να έχω ένα παιδί. Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να σκέφτεται «να είχα οικογένεια και να μεγαλώνω παιδιά». Πάντα μου άρεσε να ήμουν ελεύθερος κι έτσι να λειτουργώ, όπως μου έρχεται, χωρίς υποχρεώσεις», έχει δηλώσει.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button