ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν ο Απόστολος Τζιτζικώστας – Ποιό χαρτοφυλάκιο θα πάρει;

Η εντυπωσιακή σύζυγος, το παρασκήνιο και το βιογραφικό του

Χορηγούμενο

Νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν ο Απόστολος Τζιτζικώστας – Ποιό χαρτοφυλάκιο θα πάρει;… Η εντυπωσιακή σύζυγος, το παρασκήνιο και το βιογραφικό του του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν ο Απόστολος Τζιτζικώστας – Ποιό χαρτοφυλάκιο θα πάρει;… Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προτείνεται για τη θέση του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη ενημερώσει την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει εμπειρία σε θεσμικά αξιώματα, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας εκλεγεί το 2020 Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένας νέος πολιτικός που έχει κερδίσει τρεις φορές την εκλογή του με ποσοστά άνω του 50%. Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι η επιλογή του Τζιτζικώστα αναδεικνύει τη σημασία της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας για την Ευρώπη, λόγω της στρατηγικής της θέσης και της γεωπολιτικής της σημασίας.

Χορηγούμενο

Σήμερα στις 18:00, ο Πρωθυπουργός θα συναντήσει τον κ. Τζιτζικώστα στο Μέγαρο Μαξίμου για να οριστικοποιήσουν την υποψηφιότητα.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η δίαιτα των εκλογών: «Ένα κατσικάκι δεν ξηγηθήκατε…»! (Βίντεο)

Το παρασκήνιο και το χαρτοφυλάκιο

Η επιλογή του κ. Τζιτζικώστα είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό και ολοκληρώθηκε μετά από συζήτηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη στην Προεδρική Δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Το θέμα που απομένει να αποφασιστεί είναι το χαρτοφυλάκιο που θα αναλάβει ο Έλληνας Επίτροπος, με το χαρτοφυλάκιο των Μεταφορών να είναι μια πιθανή επιλογή, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Χορηγούμενο

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1978 και έχει μακρά πορεία τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή. Είναι γιος του πρώην υπουργού Γιώργου Τζιτζικώστα και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Georgetown University και Ευρωπαϊκή Δημόσια Διοίκηση στο University College of London. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην οικογενειακή επιχείρηση και αργότερα εισήλθε στην πολιτική, εκλεγόμενος βουλευτής το 2007 και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας το 2014, 2019 και 2023. Έχει διατελέσει επίσης Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Ποιά είναι η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα;

Η Ελεάννα Βλάχου ξεχωρίζει σε κάθε εμφάνισή της, τραβώντας την προσοχή όλων. Ποια είναι η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα, που στέκεται πάντα δίπλα του;

Ελεάννα Βλάχου και Απόστολος Τζιτζικώστας στο γάμο τους

Η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα εντυπωσίασε στην τελετή εγκαινίων του νέου γραφείου του συζύγου της στην Αθήνα, και πολλοί αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για τη γυναίκα που είναι συνεχώς στο πλευρό του υποψήφιου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Η γλυκιά Ελεάννα Βλάχου, που έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία… Τράβηξε τα βλέμματα τόσο στον γάμο της όσο και λίγα χρόνια νωρίτερα, όταν συμμετείχε σε βιντεοκλίπ του Σταμάτη Γονίδη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο κλιπ

Χορηγούμενο

Η εντυπωσιακή Ελεάννα Βλάχου γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του… 1980 στη Θεσσαλονίκη, με την οικογένειά της να έχει κατάστημα στην πλατεία Αριστοτέλους. Η ίδια αφιέρωνε πολύ χρόνο στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία κατασκευάζει γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα. Στη συνέχεια, πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία του ΑΠΘ και ξεκίνησε να εργάζεται ως γυμνάστρια σε διάφορα γυμναστήρια της πόλης.

Ελεάννα Βλάχου και Απόστολος Τζιτζικώστας

Στα τέλη του 2003, πληροφορήθηκε πως ο Σταμάτης Γονίδης αναζητούσε ένα μοντέλο για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού… “Έχω πετάξει μαζί σου”, το οποίο αναμενόταν να έχει μεγάλη επιτυχία. Η Ελεάννα δέχτηκε και λίγο αργότερα συμμετείχε στα γυρίσματα, όπως επιβεβαίωσε και ο γνωστός τραγουδιστής. Όσοι τη γνωρίζουν, την περιγράφουν ως ένα γλυκό άτομο, με βαθιά ευαισθησία, κοινωνική και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button