ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι καλύτερες θέσεις στο αεροπλάνο για οικογένειες με παιδιά!

Η θέση δίπλα στο παράθυρο, που λατρεύουν τα παιδιά, είναι ιδανική για να μην ενοχλούν τους άλλους επιβάτες

Χορηγούμενο

Τα παιδιά βρίσκουν το ταξίδι με αεροπλάνο πάντα συναρπαστικό. Η εμπειρία του να πετάνε ψηλά στον ουρανό, ανάμεσα από τα σύννεφα, τους προκαλεί ενθουσιασμό. Και φαντάζεται σαν κάτι μαγικό. Δεν υπάρχει παιδί που να μη θέλει να καθίσει δίπλα στο παράθυρο για να μπορεί να βλέπει έξω. Για τους γονείς, όμως, το ταξίδι με παιδιά δεν είναι πάντα τόσο διασκεδαστικό, καθώς υπάρχουν πολλά πρακτικά ζητήματα να σκεφτούν, όπως οι θέσεις. Όταν επιλέγουν τις θέσεις στο αεροπλάνο, πρέπει να λάβουν υπόψη την άνεση, την ασφάλεια και την τοποθεσία, κάτι που γίνεται πιο περίπλοκο όταν ταξιδεύουν με παιδιά.

Η HuffPost μίλησε με ειδικούς σε ταξιδιωτικά θέματα. Οι οποίοι παρείχαν χρήσιμες συμβουλές για τις καλύτερες θέσεις όταν ταξιδεύετε με παιδιά.

Χορηγούμενο

Η θέση δίπλα στο παράθυρο, που λατρεύουν τα παιδιά, είναι ιδανική για να μην ενοχλούν τους άλλους επιβάτες. Και μπορεί να τους προσφέρει μια επιφάνεια για να ακουμπήσουν και να κοιμηθούν. Για μια οικογένεια με δύο γονείς και ένα παιδί, η καλύτερη επιλογή είναι να κλείσουν και τις τρεις θέσεις της σειράς. Μία θέση στο παράθυρο για το παιδί και τις θέσεις στη μέση και στο διάδρομο για τους γονείς. Η κράτηση νωρίς αυξάνει τις πιθανότητες να πετύχετε μια σειρά με τρεις θέσεις μαζί.

Επιπλέον, οι μπροστινές θέσεις είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή. Καθώς προσφέρουν περισσότερο χώρο για τα παιδιά να κινηθούν, χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους επιβάτες.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button