ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Τρόμος: Σατανικός χιμπατζής ξεσκίζει πρόσωπα και αρπάζει μωρά

Η δολοφονική δράση του σπέρνει τον πανικό

Χορηγούμενο

Τρόμος: Σατανικός χιμπατζής ξεσκίζει πρόσωπα και αρπάζει μωρά! Η δολοφονική δράση του σπέρνει τον πανικό

Τρόμος: Σατανικός χιμπατζής ξεσκίζει πρόσωπα και αρπάζει μωρά… Για τα μικρά παιδιά που ζούσαν στη Δυτική Ουγκάντα, ένα τρομακτικό όνειρο τους κυνηγούσε συνεχώς: οι φονικοί χιμπατζήδες.

Ενώ οι χιμπατζήδες συχνά απεικονίζονται ως γλυκά και παιχνιδιάρικα ζώα, μπορούν στην πραγματικότητα να είναι σκληροί και επικίνδυνοι. Φανταστείτε λιγότερο τον γλυκό Curious George και περισσότερο έναν αιμοδιψή Jack the Ripper με μια επιπλέον δόση γούνας.

Χορηγούμενο

Είναι ένα από τα ελάχιστα θηλαστικά (εκτός από εμάς φυσικά) που διεξάγουν πολέμους μεταξύ τους, και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί να κατασκευάζουν ραβδιά για να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους.

Όταν δεν είναι οπλισμένοι, είναι περισσότερο από πρόθυμοι να επιτεθούν, καταβροχθίζοντας άκρα ή σκίζοντας τα πρόσωπα των αντιπάλων τους με τα δόντια τους. Δυστυχώς, τα παιδιά έχουν συχνά πέσει θύματα από τους πιο επικίνδυνους χιμπατζήδες που περπατούν στη γη.

Δείτε επίσης – Εικόνες που ραγίζουν την καρδιά: Χιμπατζής αρνείται να αποχωριστεί το νεκρό μωρό της! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Ο Σαντάμ, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον πρώην δικτάτορα του… Ιράκ λόγω του φονικού του ενστίκτου, επιτίθετο σε χωριά της Ουγκάντα.

Γνωστός για τη δύναμη, την ταχύτητα και το τρομακτικό του βλέμμα, ο Σαντάμ τρομοκρατούσε πολλές κοινότητες από τα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Από το να αρπάζει μωρά από τις κουβέρτες τους μέχρι το να απαγάγει μικρά παιδιά από την αγκαλιά των μητέρων τους… Δεν είχε κανένα μάλιστα ενδοιασμό να επιτεθεί στα αθώα παιδιά.

Σε μια συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε από το… Our World, ο αδελφός ενός από τα θύματα περιέγραψε τις φρικτές επιθέσεις του Σαντάμ.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button