ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος στο Μπάκινγχαμ – Νέος θάνατος συγκλονίζει το Βρετανικό Παλάτι

Έφυγε από τη ζωή ο θείος του Ουίλιαμ και του Χάρι

Χορηγούμενο

Θρήνος στο Μπάκιγχαμ – Νέος θάνατος συγκλονίζει το Βρετανικό Παλάτι… Έφυγε από τη ζωή ο θείος του Ουίλιαμ και του Χάρι

Θρήνος στο Μπάκιγχαμ – Νέος θάνατος συγκλονίζει το Βρετανικό Παλάτι… Ο Λόρδος Ρόμπερτ Φέλοους, ο πρώην ιδιωτικός γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Ήταν κουνιάδος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και θείος των πριγκίπων Χάρι και Γουίλιαμ, καθώς και σημαντικός σύμβουλος της Βασίλισσας μεταξύ 1990 και 1999. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαχειρίστηκε τις δύσκολες καταστάσεις του διαζυγίου και του θανάτου της Νταϊάνα.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από μπάτλερ του παλατιού: Το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τα μεταφυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν μέσα στο κάστρο

Χορηγούμενο
Ο Λόρδος Ρόμπερτ Φέλοους με την τη Λαίδη Τζέιν Σπένσερ, την μεγαλύτερη αδελφή της Νταϊάνα

Ο Λόρδος Φέλοους αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους παράξενους ισχυρισμούς του Mohamed Al Fayed, ιδιοκτήτη των Harrods, ότι συμμετείχε σε συνωμοσία για τη δολοφονία του γιου του, Dodi, και της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Παράλληλα, στήριξε τη βασίλισσα κατά το δύσκολο έτος του 1992, γνωστό ως “annus horribilis”. Εκείνη τη χρονιά, ο πρίγκιπας Κάρολος βρισκόταν σε διαμάχη με την Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Άντριου χώρισε από τη Σάρα, η πριγκίπισσα Άν χώρισε, το κάστρο του Ουίνδσορ κάηκε και η κοινή γνώμη στράφηκε εναντίον της βασιλικής οικογένειας.

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Γεννημένος στο Sandringham το 1941, ο Ρόμπερτ Φέλοους ήταν γιος του Σερ Ουίλιαμ Φέλοους, διευθυντή της περιουσίας του από το 1936 έως το 1964, και της Τζέιν Φέλοους, κόρης του ταξίαρχου ύπατου Άλγκερνον Φέργκιουσον. Μεταξύ 1960 και 1963, υπηρέτησε στον στρατό και το 1978 παντρεύτηκε τη Λαίδη Τζέιν Σπένσερ, την μεγαλύτερη αδελφή της Νταϊάνα, η οποία ήταν παράνυμφος στο γάμο τους.

Ο Λόρδος Φέλοους απεβίωσε στις 29 Ιουλίου από άγνωστα αίτια. Η απώλειά του αφήνει ένα σημαντικό κενό τόσο στη βασιλική οικογένεια όσο και στον κύκλο των στενών συνεργατών της βασίλισσας Ελισάβετ.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button