EΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 36χρονη στην Καλαμάτα: Τη βίαζε ο αδερφός της

Η φρίκη που ζούσε η άτυχη γυναίκα - Η καταγγελία που σοκάρει

Χορηγούμενο

Φρίκη για 36χρονη στην Καλαμάτα: Τη βίαζε ο αδερφός της! Η φρίκη που ζούσε η άτυχη γυναίκα και η καταγγελία που σοκάρει…

Εφιάλτης για 36χρονη στην Καλαμάτα: Τη βίαζε ο αδερφός της… Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη μιας απίστευτης υπόθεσης στην Καλαμάτα, όπου μια γυναίκα κατήγγειλε ότι βιαζόταν από τον ίδιο της τον αδερφό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η… 36χρονη γυναίκα ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη, φοβούμενη να αποκαλύψει την τραγωδία που βίωνε.

Δείτε επίσης – Φρίκη: Βιασμοί και εκβιασμοί σε γηροκομείο της Δυτικής Ελλάδας

Χορηγούμενο

Η γυναίκα βρήκε το κουράγιο να καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και να καταγγείλει τα γεγονότα στις Αρχές. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, όταν απείλησε τον αδερφό της ότι θα αποκαλύψει τα όσα της έκανε, εκείνος την έδιωξε από το σπίτι. Η γυναίκα εντοπίστηκε σε ένα παγκάκι, σε κατάσταση σοκ.

Δείτε επίσης – Σοκ: Μετανάστες επιτέθηκαν να βιάσουν ανήλικη και σκότωσαν πατέρα 5 παιδιών, επειδή αντέδρασε! (Βίντεο)

Η κακοποίηση φέρεται να συνέβαινε για διάστημα περίπου 20 ημερών, με τη γυναίκα να δηλώνει ότι φοβόταν να μιλήσει εξαιτίας των απειλών που δεχόταν από τον αδερφό της. Το θάρρος της να αποκαλύψει τα όσα τραγικά ζούσε και να ζητήσει βοήθεια έφερε το θέμα στο φως, με τις… Αρχές μάλιστα να προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες για την υπόθεση.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button