ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δέσποινα Βανδή – Πανικός σε συναυλία της: «Εδώ θα γεννήσει» (βίντεο)

Η ετοιμόγεννη έγκυος και το σοκ της τραγουδίστριας

Χορηγούμενο

Δέσποινα Βανδή – Πανικός σε συναυλία της: «Εδώ θα γεννήσει» – Η ετοιμόγεννη έγκυος και το σοκ της τραγουδίστριας…

Δέσποινα Βανδή – Πανικός σε συναυλία της: «Εδώ θα γεννήσει»… Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια αξέχαστη συναυλία στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα, όπου μια απρόσμενη συνάντηση με μια εγκυμονούσα την άφησε έκπληκτη. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού “Κατάλληλες προϋποθέσεις”, η τραγουδίστρια κατέβηκε από τη σκηνή για να τραγουδήσει κοντά στο κοινό. Προσεγγίζοντας έναν 37χρονο θεατή, παρατήρησε ότι δίπλα του καθόταν η σύζυγός του, Στέλλα, η οποία ήταν έγκυος.

Καυτό ατύχημα για τη Δέσποινα Βανδή: Φάνηκαν όλα πάνω στην πίστα

Χορηγούμενο

Η τραγουδίστρια, γεμάτη ενθουσιασμό, αναφέρθηκε στον 37χρονο άντρα, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά στη στιγμή, προσφέροντας μια ιδιαίτερα συγκινητική εμπειρία για όλους παρόντες… «37 εντάξει, παλεύεται. Εγώ φέρνω λίγο σαν 47… Λάζαρε, αφού το ξέρουμε σ’ αρέσω και μ’ αρέσεις….».

Και στη συνέχεια η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα απευθύνθηκε στην εγκυμονούσα γυναίκα… «Εννιά είναι; Εδώ θα γεννήσεις, στο τελευταίο τραγούδι» είπε και ακούμπησε μάλιστα την κοιλίτσα της!

Δείτε επίσης – Δέσποινα Βανδή: Το φρικιαστικό οικογενειακό δράμα από τους Τούρκους

Χορηγούμενο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας της τραγουδίστριας

Παράλληλα, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή και φανατικός θαυμαστής της, αποδεικνύει καθημερινά μάλιστα την αγάπη και την υποστήριξή του προς την τραγουδίστρια. Το ζευγάρι είναι αχώριστο και ο ηθοποιός, εκμεταλλευόμενος το διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Δείτε επίσης – Δέσποινα Βανδή: Το κολασμένο τσιφτετέλι με «καυτό» μίνι που προκάλεσε σάλο! (Βίντεο)

Στο πλευρό της Δέσποινας, ο Μπισμπίκης διακριτικά τη στηρίζει σε όλες τις εμφανίσεις της… Καθιστώντας τη φετινή της καλοκαιρινή περιοδεία ακόμα πιο ξεχωριστή.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button