ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σοκ: Επιβεβαιώθηκε τρομακτική προφητεία του Νοστράδαμου

Τι άλλο είχε προβλέψει για το 2024 ο «προφήτης»;

Χορηγούμενο

Σοκ: Επιβεβαιώθηκε τρομακτική προφητεία του Νοστράδαμου – Τι άλλο έχει προβλέψει για το 2024 ο «προφήτης»; Δείτε τι «έρχεται»

Σοκ: Επιβεβαιώθηκε τρομακτική προφητεία του Νοστράδαμου… Η επιβεβαίωση μιας προφητείας του Νοστράδαμου για το 2024 έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση. Ο γνωστός «προφήτης» είχε δει πολλές από τις προφητείες του από το βιβλίο του Les Prophéties να πραγματοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια, από την κυκλοφορία του πριν από περισσότερα από 450 χρόνια.

Ο Νοστράδαμος φέρεται να είχε προβλέψει με ακρίβεια γεγονότα όπως η άνοδος του Αδόλφου Χίτλερ, τη δολοφονία του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, την έναρξη της πανδημίας του Covid και την κρίση του κόστους ζωής το 2022.

Χορηγούμενο

Μία από τις προφητείες του για το 2024 φαίνεται να έχει επαληθευτεί με θανατηφόρες συνέπειες. Έγραψε: «Η ξηρή γη θα γίνει πιο ξηρή και θα υπάρξουν μεγάλες πλημμύρες όταν την δούμε». Αυτό συνδέεται άμεσα με τις φονικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην Ινδία και την Κίνα, όπου περισσότεροι από… 200 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από έντονο καύσωνα.

Αυτή την εποχή του χρόνου, η Ασία αντιμετωπίζει εποχές μουσώνων και τυφώνων, με την κλιματική αλλαγή να επιδεινώνει αυτές τις καταιγίδες. Στην Ινδία, 194 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 187 εξακολουθούν να αγνοούνται μετά από έντονες βροχοπτώσεις στην πολιτεία Κεράλα, ενώ ο τυφώνας Gaemi ευθύνεται για περισσότερους από 30 θανάτους στις Φιλιππίνες και 10 στην Ταϊβάν, και συνεχίζει να είναι επικίνδυνος στην Κίνα.

Βασιλιάς Κάρολος – Κέιτ Μίντλετον: Η σοκαριστική προφητεία του Νοστράδαμου βγαίνει αληθινή

Χορηγούμενο

Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024

Για το 2024, οι προφητείες του Νοστράδαμου περιλαμβάνουν σημαντικά και ανησυχητικά γεγονότα, όπως έναν πόλεμο στην Κίνα και πιθανές αναταραχές στη βρετανική μοναρχία με την εκθρόνιση του βασιλιά Κάρολου. Επίσης, προβλέπει περιβαλλοντικές καταστροφές, όπως σοβαρές ξηρασίες και πλημμύρες, πιθανό θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου και έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτές οι προβλέψεις αυξάνουν την ανησυχία για μελλοντική παγκόσμια αναταραχή.

Μια από τις προφητείες του για το 2024 αναφέρει… «Ο κόκκινος αντίπαλος θα χλωμιάσει από τον φόβο, θέτοντας τον μεγάλο Ωκεανό σε τρόμο». Αυτή η πρόβλεψη ερμηνεύεται ότι μπορεί να σχετίζεται με τις εντάσεις μεταξύ… Κίνας και Ταϊβάν ή με πρόσφατες επιθέσεις των Χούτι σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα. Ωστόσο, οι μελετητές των έργων του πιστεύουν ότι ενδεχομένως να αναφέρεται στο… Ιράν και το Ισραήλ, κάτι που παραμένει ασαφές και αναπόδεικτο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button