ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης με τη Γερμανία

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1

Χορηγούμενο

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ της Ελλάδας εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 μετά τη νίκη της Σερβίας απέναντι στο Νότιο Σουδάν.

Στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, η Ελλάδα νίκησε την Αυστραλία με 77-71. Εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ωστόσο, η ομάδα χρειαζόταν και τη νίκη της Σερβίας με τουλάχιστον 3 πόντους επί του Νότιου Σουδάν για να προκριθεί. Η Σερβία, υπό την καθοδήγηση του Σβέτισλαβ Πέσιτς, επικράτησε με σκορ 95-86. Επιβεβαιώνοντας την πρόκριση της ελληνικής ομάδας ως τη δεύτερη καλύτερη τρίτη της φάσης των ομίλων.

Χορηγούμενο

Στα προημιτελικά, η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με τη Γερμανία. Η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στο Group B με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στα προημιτελικά του EuroBasket 2022 στο Βερολίνο, όπου η Εθνική Ελλάδας είχε ηττηθεί με 107-96 από τη Γερμανία, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button