ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για Μπόμπα – Τανιμανίδη: «Θα αποχωριστούμε τον μπαμπά»

Το συγκινητικό «αντίο» της εντυπωσιακής influencer

Χορηγούμενο

Δύσκολες ώρες για Μπόμπα – Τανιμανίδη: «Θα αποχωριστούμε τον μπαμπά»! Το συγκινητικό «αντίο» της εντυπωσιακής influencer…

Δύσκολες ώρες για Μπόμπα – Τανιμανίδη: «Θα αποχωριστούμε τον μπαμπά»… Η Χριστίνα Μπόμπα, γνωστή επιχειρηματίας και influencer, υποδέχτηκε τον Αύγουστο με έναν ανασκοπικό αποχαιρετισμό στις όμορφες στιγμές που πέρασε στη Νάξο. Τον Ιούλιο, η Χριστίνα απόλαυσε αρκετές μέρες στο νησί με την οικογένειά της, γεμίζοντας τις μέρες της με χαρά και ξεκούραση. Μέσα από τα social media, μοιράστηκε φωτογραφίες και στιγμές από τις διακοπές της, αναδεικνύοντας την ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού.

Ωστόσο, με την άφιξη του Αυγούστου, η Χριστίνα έκανε γνωστό στους ακολούθους της ότι θα περάσει καιρός μέχρι να δει ξανά τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη. Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκινάει τα γυρίσματα μιας νέας ταξιδιωτικής εκπομπής, την οποία θα παρουσιάσει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη. Η νέα αυτή τηλεοπτική συνεργασία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό.

Χορηγούμενο

Η Χριστίνα, ο Σάκης και οι δίδυμες κόρες τους, επιστρέφουν στην Αθήνα για να αποχαιρετήσουν τον Σάκη, ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Με αγάπη και στήριξη, η οικογένεια προετοιμάζεται για αυτή τη νέα περίοδο της ζωής τους, γεμάτη προκλήσεις και αναμονή για την επόμενη συνάντησή τους.

Χορηγούμενο

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνε pole dancing και μοιράζει «εγκεφαλικά»!

View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Χορηγούμενο

Μοίρασε «καρδιακά» η Χριστίνα Μπόμπα: Το διάφανο φορεματάκι και το «μυστικό» αξεσουάρ

«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον) Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό. July fav moments».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button