ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Μητσοτάκη: Που ζει και τι δουλειά κάνει η κόρη του Πρωθυπουργού;

Οι εν κρυπτώ διακοπές στην Πάρο και η ασφάλεια που την συνόδευε

Χορηγούμενο

Σοφία Μητσοτάκη: Που ζει και τι δουλειά κάνει η κόρη του Πρωθυπουργού; Οι εν κρυπτώ διακοπές στην Πάρο και η ασφάλεια που την συνόδευε

Σοφία Μητσοτάκη: Που ζει και τι δουλειά κάνει η κόρη του Πρωθυπουργού;… Οι πελάτες του καφέ-μπαρ Βαβέλ στην Αντίπαρο έμειναν έκπληκτοι όταν συνειδητοποίησαν ότι η νεαρή γυναίκα που απολάμβανε τον καφέ της ήταν η κόρη του πρωθυπουργού, Σοφία Μητσοτάκη!

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Πάρο και την Αντίπαρο, αποφάσισε να επισκεφθεί με την παρέα της το καφέ Βαβέλ στη Χώρα. Εκεί, την παρακολουθούσαν διακριτικά άνδρες της ασφάλειάς της, ντυμένοι με πολιτικά ρούχα.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Χαμός με Μητσοτάκη και Μαρέβα: Του έφερε ανθοδέσμη στο κεφάλι! «Ήμουν ντίρλα…» (Βίντεο)

Σύμφωνα με την Βίβιαν Μπενέκου στην Espresso, η παρουσία της προκάλεσε αναστάτωση και εντυπώσεις, καθώς τόσο το προσωπικό του καταστήματος όσο και οι παρευρισκόμενοι αναρωτιούνταν για την ταυτότητά της. Στη συνέχεια, κατάλαβαν ότι η νεαρή γυναίκα που τράβηξε την προσοχή ήταν η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Σοφία, η οποία έγινε 27 ετών τον Ιούνιο, μοιάζει πολύ με τη μητέρα της, Μαρέβα… Κάτι, που προκάλεσε σύγχυση στους ακόλουθους της μητέρας της στα κοινωνικά δίκτυα, πιστεύοντας ότι έβλεπαν παλιά φωτογραφία της.

Η κόρη του Πρωθυπουργού, Σοφία Μητσοτάκη

Δείτε επίσης – Μια καλλονή η Μαρίκα Μητσοτάκη στα νιάτα της! Η άγνωστη ζωή της, η εύθραυστη υγεία της και ο γάμος με τον Κωνσταντίνο

Χορηγούμενο

Η Σοφία έχει σπουδάσει δημόσια υγεία στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και τα τελευταία χρόνια ζει στο Λονδίνο, όπου εργάζεται. Κατέχει υψηλόβαθμη μάλιστα θέση σε κεντρικά γραφεία γνωστής εταιρίας στη βρετανική πρωτεύουσα… Εκεί, είναι υπεύθυνη για τις σχέσεις του Ομίλου με τους μετόχους και το επενδυτικό κοινό.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button