ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι κάνει και πως είναι σήμερα η Άννα Μπουσδούκου; Η νέα ζωή μετά την τηλεόραση

Η μεγάλη απόφαση και τα προσωπικά της

Χορηγούμενο

Τι κάνει και πως είναι σήμερα η Άννα Μπουσδούκου; Η νέα ζωή μετά την τηλεόραση, η μεγάλη απόφαση και τα προσωπικά της

Τι κάνει και πως είναι σήμερα η Άννα Μπουσδούκου; Η νέα ζωή μετά την τηλεόραση;… Το 2018, η Άννα Μπουσδούκου σταμάτησε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ και από τότε δεν έχει εμφανιστεί ξανά σε τηλεοπτικό κανάλι είτε ως δημοσιογράφος είτε ως παρουσιάστρια.

«Συνολικά σε αυτά τα 13 χρόνια έμαθα πολλά πράγματα. Αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Ήταν κάτι, όμως, το οποίο μου ήρθε, ήταν κάτι το οποίο το ευχαριστήθηκα, ήταν κάτι το οποίο το έζησα, ήταν κάτι το οποίο με προβλημάτισε, ήταν κάτι το οποίο το ζύγισα και είναι κάτι το οποίο δεν φοβήθηκα ούτε όταν μου ήρθε, αλλά ούτε όταν το διέκοψα», είχε πει για την απόφασή της.

Χορηγούμενο

Μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση, ανέλαβε ρόλο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου εργάζεται ως σύμβουλος για δωρεές στον τομέα της δημοσιογραφίας.

Η Άννα Μπουσδούκου σήμερα

Στην προσωπική της ζωή, η Άννα Μπουσδούκου, μετά τον χωρισμό της με τον Σταύρο Ιωαννίδη, προχώρησε με σταθερά βήματα και φαίνεται να βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Αυτό γίνεται αντιληπτό από τις φωτογραφίες που μοιράζεται περιστασιακά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δείχνει στιγμές χαράς και ό,τι επιθυμεί να αποκαλύψει.

Η Άννα Μπουσδούκου σήμερα

Η Άννα Μπουσδούκου εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να φύγει από την τηλεόραση

Για την απόφασή της να «αφήσει» την θέση της παρουσιάστριας καθώς και για το αν σκέφτεται κάποια στιγμή να επιστρέψει στην τηλεόραση μίλησε η Αννα Μπουσδούκου σε παλιότερη συνέντευξή της στο DownTown.

Χορηγούμενο

Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξή της στο περιοδικό

Πώς η Μπουσδούκου αποφάσισε να φύγει από τον ΣΚΑΪ

Πόσα χρόνια ήσουν στο ΣΚΑΪ;

Δεκατρία χρόνια, από φοιτήτρια.

Και στις διακοπές αποφασίζεις έτσι απλά να σταματήσεις όλο αυτό που είχες χτίσει εκεί; Ήταν τόσο εύκολο;

Δεν υπάρχει απάντηση στο εύκο­λα ή δύσκολα. Επίσης, η χρονική διάρκεια που θα χρειαστεί για τη λήψη μιας απόφασης δεν χαρα­κτηρίζει και την απόφαση. Όταν ωριμάζουν μέσα σου τα πράγματα, μπορεί να πάρεις μια στιγμιαία απόφαση, η οποία, όμως, τελικά εί­ναι πολύ ώριμη.

Σοκ: Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα η Τέτα Ντούζου!

Χορηγούμενο

Σε ρωτάω γιατί έκανες κάτι που πολ­λοί συνάδελφοί σου θα ήθελαν και εσύ απλώς έκλεισες την πόρτα. Και ήταν και πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, και εσύ απλώς έκλεισες την πόρτα.

Και ήταν και πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, και ήμουν και πάρα πολύ ευγνώμων. Συνολικά σε αυτά τα 13 χρόνια έμαθα πολλά πράγματα. Αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση. Ήταν κάτι, όμως, το οποίο μου ήρθε, ήταν κάτι το οποίο το ευχαριστήθηκα, ήταν κάτι το οποίο το έζησα, ήταν κάτι το οποίο με προβλημάτισε, ήταν κάτι το οποίο το ζύγισα και είναι κάτι το οποίο δεν φοβήθηκα ούτε όταν μου ήρθε, αλλά ούτε όταν το διέκοψα.

Εβελίνα Παπαντωνίου: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην Σταρ Ελλάς; (Φωτο)

Να στο πω πιο απλά, δεν ψήθηκες ποτέ από το «παραμύθι» της τηλεό­ρασης; Δεν είχες τη ματαιοδοξία που έχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν μπροστά από τις κάμερες;

Όχι, δεν με καθόρισε ποτέ αυτό. Δεν είμαι η ‘Αννα η παρουσιάστρια, είμαι η ‘Αννα – Κύνθια, που είναι ολόκληρο το όνομα μου. Πρώτα απ’ όλα, έχω κάποιες αναζητήσεις, έχω έναν προσανατολισμό, ο οποίος μέσα στη ζωή αλ­λάζει όπως όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι θα πρέπει να μείνει μπετό και δεν μου αρέσει κιόλας αυτή η λογική.

Γιατί «εξαφανίστηκε» η Φαίη Ζαφειράκου; Πως είναι και τι κάνει σήμερα;

Χορηγούμενο

Περνούσες καλά στον ΣΚΑΙ;

Περνούσα καλά. Θέλω να πω, δηλαδή, ότι ήταν όπως ένας ζωντανός οργανισμός ή μια σχέση. Τα είχε όλα. Είχε και τα πάνω, είχε και τα κάτω… Είχε και την ευχαρίστηση γι’ αυτό που κάνω, είχε και τις κακές στιγμές.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button