ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Νάντια Φοντάνα: Το άγνωστο δράμα της θρυλικής χορεύτριας του ελληνικού κινηματογράφου

Από τη δόξα των 70s στα μεγάλα χρέη και τα προβλήματα υγείας

Χορηγούμενο

Νάντια Φοντάνα: Το άγνωστο δράμα της θρυλικής χορεύτριας του ελληνικού κινηματογράφου… Από τη δόξα των 70s στα μεγάλα χρέη και τα προβλήματα υγείας

Νάντια Φοντάνα: Το άγνωστο δράμα της θρυλικής χορεύτριας του ελληνικού κινηματογράφου…

Η Νάντια Φοντάνα, η οποία ήταν και παρτενέρ και πρώην σύζυγος του Φώτη Μεταξόπουλου, δεν θυμίζει πια την λαμπερή χορεύτρια που είχαμε γνωρίσει.

Χορηγούμενο

Στο παρελθόν, η Νάντια Φοντάνα συνεργάστηκε με καταξιωμένους χορογράφους, όπως ο Μανώλης Καστρινός και ο Τάκης Βαρλάμος. Το 1965 γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Φώτη Μεταξόπουλο.

Σήμερα, η γνωστή ηθοποιός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, έχοντας πουλήσει το σπίτι της, ενώ τα χρέη της συνεχίζουν να αυξάνονται. Έχει αναγκαστεί να κηρύξει πτώχευση και να κλείσει το κατάστημά της.

Δραματικές στιγμές για τη Νόρα Βαλσάμη: Τα χρέη και τα σοβαρά προβλήματα υγείας

Χορηγούμενο

Οι δραματικές αποκαλύψεις του Φώτη Μεταξόπουλου

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Φώτης Μεταξόπουλος μίλησε για την χορεύτρια.

“Τη Νάντια Φοντάνα την είχα στο μπαλέτο. Νάντια Μακρίδου την έλεγαν. Εγώ τη ”βάφτισα” καλλιτεχνικά και την έκανα Φοντάνα. Και με αυτήν έκανα καριέρα. Επίσης, ήταν και η γυναίκα μου. Παντρευτήκαμε και ήμασταν δεκαπέντε χρόνια μαζί! Ηταν μια σχέση πάθους και αγάπης. Και σήμερα υπάρχει ακόμη η ίδια σχέση. Και μάλιστα έχει περάσει πολύ άσχημα! Η ίδια είχε πρακτορείο και έβαλε κάποιον να το διαχειριστεί, όταν χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση, αλλά τη χρέωσε κι έτσι της το πήραν, γιατί δεν είχε χρήματα να το αποπληρώσει”, αποκάλυψε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

“Και επιπλέον έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια της, βλέπει 2/10, και τα ισχία της. Προσπαθώ να της βγάλω αναπηρική σύνταξη, γιατί είναι χάλια. Της έβγαλα πρώτα τιμητική σύνταξη, πράγμα καθόλου εύκολο, αλλά έτρεξα! Γιατί θέλω τουλάχιστον ο άνθρωπος να “φεύγει” όρθιος. Επειδή έκανα καριέρα μαζί της, αισθάνομαι ότι πρέπει να τη βοηθήσω. Εάν δεν ήταν η Νάντια, δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα ήταν έτσι”, συμπλήρωσε για την κατάσταση της υγείας της.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button