ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγιο Όρος: Νέος διοικητής ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Ξαφνική παραίτηση του πρέσβη επί τιμή Αναστάσιου Μητσιάλη

Χορηγούμενο

Άγιο Όρος: Νέος διοικητής ο Αλκιβιάδης Στεφανής – Ξαφνική παραίτηση του πρέσβη επί τιμή Αναστάσιου Μητσιάλη

Άγιο Όρος: Νέος διοικητής ο Αλκιβιάδης Στεφανής…Το Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την παραίτηση του Πρέσβη επί τιμή κ. Αναστάσιου Μητσιάλη από τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους. Ο κ. Μητσιάλης, ο οποίος υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια, αποφάσισε να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό έργο στη διοίκηση του Άθω.

Ως νέος Διοικητής του Αγίου Όρους διορίζεται ο Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής. Ο κ. Στεφανής, με μακρά και διακεκριμένη πορεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα με την εμπειρία και τη γνώση που απαιτεί η θέση αυτή.

Χορηγούμενο

Πύρινη ανακοίνωση από το Άγιο Όρος για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Διαλύεται η ανθρώπινη ύπαρξη

Η ανάληψη των καθηκόντων του από τον Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή αναμένεται να φέρει νέες προοπτικές και δυναμική στη διοίκηση του Αγίου Όρους, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία και την πνευματική διατήρηση της περιοχής. Η συμβολή του κ. Μητσιάλη αναγνωρίζεται και εκτιμάται από την πολιτεία και την κοινότητα του Αγίου Όρους, ενώ ο νέος… Διοικητής θα συνεχίσει το έργο με σεβασμό στην ιερότητα και την παράδοση του τόπου.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button