ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ και θλίψη στην Ινδία: 4χρονη χάνει τη ζωή της από πτώση σκύλου από τον 5ο όροφο (βίντεο)

Στο βίντεο διακρίνεται η πανικόβλητη μητέρα να σηκώνει γρήγορα την τραυματισμένη κόρη της

Χορηγούμενο

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη την Τρίτη (6/8) κοντά στη Βομβάη στην Ινδία, όπου ένα κοριτσάκι 4 ετών έχασε τη ζωή του. Όταν ένα σκυλί ράτσας golden retriever, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από τον 5ο όροφο και προσγειώθηκε πάνω της.

Το τραγικό συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δείχνει το μικρό κορίτσι να περπατά μαζί με τη μητέρα της σε έναν στενό δρόμο στο Thane. Όταν ο σκύλος έπεσε από κοντινό κτήριο πάνω στην οικογένεια, όπως αναφέρει η New York Post.

Στο βίντεο διακρίνεται η πανικόβλητη μητέρα να σηκώνει γρήγορα την τραυματισμένη κόρη της και να την κρατά στην αγκαλιά της, αναζητώντας άμεση βοήθεια.

Χορηγούμενο

Στο έδαφος, ο σκύλος φαίνεται αρχικά ζαλισμένος και ακίνητος. Αλλά λίγο αργότερα προσπαθεί να σηκωθεί, ενώ παραμένει στη μέση του δρόμου.

Το κοριτσάκι υπέστη σοβαρά τραύματα και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του στο τοπικό νοσοκομείο.

Δεν είναι ακόμα σαφές πόσο σοβαρά τραυματίστηκε ο σκύλος και αν κατάφερε να επιβιώσει από την πτώση.

Χορηγούμενο

Η αστυνομία δεν έχει ακόμα διαλευκάνει τις συνθήκες που οδήγησαν στην πτώση του σκύλου. Και αν αυτό συνέβη από ατύχημα ή αν το ζώο εκσφενδονίστηκε από το κτήριο.

Αυτή τη στιγμή, οι αρχές ερευνούν για να προσδιορίσουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου και τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button