EΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία του 32χρονου πυροσβέστη

Βρήκε τραγικό θάνατο στο Κουρταλιώτικο φαράγγι

Χορηγούμενο

Κρήτη: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 32χρονου πυροσβέστη! Βρήκε τραγικό θάνατο στο Κουρταλιώτικο φαράγγι…

Κρήτη: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 32χρονου πυροσβέστη…. Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 32χρονου Χριστόφορου Χρηστάκη, αξιωματικού ειδικών καθηκόντων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, ο οποίος έχασε τραγικά τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Κουρταλιώτικο φαράγγι. Η τοπική κοινωνία, συντετριμμένη από την απώλεια, αποχαιρέτησε τον νεαρό άνδρα με βαθιά θλίψη και συγκίνηση.

Η κηδεία του Χριστόφορου τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σταυροφόρων, σε κλίμα απόλυτης οδύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους συνάδελφοι και αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, έσπευσαν να αποδώσουν το τελευταίο αντίο στο αδικοχαμένο παλικάρι, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Χορηγούμενο
Οδύνη στην κηδεία του 32χρονου πυροσβέστη

Η θλίψη ήταν ανείπωτη, με τους γονείς του 32χρονου να είναι απαρηγόρητοι. Η μητέρα του, ντυμένη στα λευκά, καθόταν δίπλα από το παιδί της, ενώ δεχόταν τα συλλυπητήρια των παρευρισκομένων. Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες, καθώς η απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου, που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του κοινού καλού, σκόρπισε πόνο σε όλους.

Ο Χριστόφορος Χρηστάκης αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του, αλλά και στους συναδέλφους του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, που τον αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια. Η προσφορά του στην υπηρεσία και το ήθος του θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη όλων, ως παρακαταθήκη ενός ανθρώπου που έδωσε ό,τι είχε για το κοινό καλό.

Χορηγούμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΜε απέραντη θλίψη, ο Ε.Ο.Σ. Ηρακλείου ανακοινώνει την αναπάντεχη απώλεια του μέλους του και αγαπημένου…

Δημοσιεύτηκε από Ορειβατικός Σύλλογος Ηρακλείου στις Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο οποίος ανέλαβε τη νεκροψία του άτυχου πυροσβέστη, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αιτία του θανάτου του ήταν πνιγμός.

Επιβεβαιώθηκε επίσης η ύπαρξη τραύματος στο κεφάλι του 32χρονου. Ο κ. Παπαδομανωλάκης δήλωσε στο Creta24 ότι, αν και το τραύμα δεν ήταν σοβαρό, θα μπορούσε να έχει προκαλέσει ελαφριά διάσειση.

Χορηγούμενο
Ο άτυχος Χριστόφορος Χρηστάκης

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο νεαρός πιθανότατα έπεσε, τραυματίστηκε και κατέληξε στο νερό… Και εκεί, πιθανόν χωρίς τις αισθήσεις του, πνίγηκε.

Δείτε επίσης – Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός πυροσβέστης εν ώρα υπηρεσίας

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος έχασε τη ζωή του την Τρίτη, ενώ βρισκόταν στο… Κουρταλιώτικο φαράγγι με μια φίλη του, όταν τα ίχνη του χάθηκαν. Η κοπέλα ενημέρωσε τις Αρχές γύρω στις… 7 το απόγευμα, όταν κατάφερε να βρει σήμα στο κινητό της, φτάνοντας στη γέφυρα της λίμνης Πρέβελη.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button