ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Η Στέλλα Μπεζαντάκου «παίζει» με σφουγγαρίστρα και προκαλεί

Το «απαγορευμένο» βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

Χορηγούμενο

Σάλος: Η Στέλλα Μπεζαντάκου «παίζει» με σφουγγαρίστρα και προκαλεί! Το «απαγορευμένο» βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

Σάλος: Η Στέλλα Μπεζαντάκου «παίζει» με σφουγγαρίστρα και προκαλεί… Η Στέλλα Μπεζαντάκου, γνωστή για την εκρηκτική της παρουσία στη μουσική σκηνή, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών ανδρών με τον δυναμισμό και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε, η τραγουδίστρια μαγνητίζει τα βλέμματα με την αισθησιακή της εμφάνιση και τις εντυπωσιακές χορευτικές της κινήσεις.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Χαμός με την Στέλλα Μπεζαντάκου: Η βίλα στη Γλυφάδα, ο αστυνομικός και ο υπουργός

View this post on Instagram

A post shared by Stella Mpezantakou official (@stella_mpez)

Χορηγούμενο

Το κλιπ, το οποίο έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνει τη Στέλλα να χορεύει με πάθος, κάνοντας σαγηνευτικές πόζες με ένα πρωτότυπο αξεσουάρ – μια σφουγγαρίστρα – προσδίδοντας μια αστεία και ανατρεπτική νότα στην εμφάνισή της.

Δείτε επίσης – Στέλλα Μπεζαντάκου: Με το όνομα «Stella» τώρα και σε…

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε σάλο

 

Δείτε επίσης – Δραματικές στιγμές για τη Στέλλα Μπεζαντάκου: Το «χτύπημα» της μοίρας και τα χρέη!

Το μοναδικό της στυλ και επίσης η ικανότητά της να συνδυάζει το χιούμορ με τον αισθησιασμό έχουν κάνει τη συγκεκριμένη εμφάνιση να ξεχωρίζει… Αποδεικνύοντας μάλιστα για άλλη μια φορά το γιατί η Στέλλα Μπεζαντάκου είναι τόσο αγαπητή και δημοφιλής στον κόσμο… Και ιδιαίτερα στον ανδρικό πληθυσμό.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button