ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Οι απίστευτες διαφημίσεις που πρωταγωνιστούσε ο πατέρα της

Την δεκαετία του 80 ήταν γοητευτικό μοντέλο και έκανε πάταγο

Χορηγούμενο

Κατερίνα Καινούργιου: Οι απίστευτες διαφημίσεις που πρωταγωνιστούσε ο πατέρα της, Δημήτρης Καινούργιος… Την δεκαετία του 80 ήταν γοητευτικό μοντέλο και έκανε πάταγο!

Κατερίνα Καινούργιου: Οι απίστευτες διαφημίσεις που πρωταγωνιστούσε ο πατέρα της, Δημήτρης… Η Κατερίνα Καινούργιου έχει κληρονομήσει τη λεπτή και ψηλή σιλουέτα του πατέρα της, καθώς και τα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά, όπως τα γαλανά μάτια. Ο Δημήτρης Καινούργιος, πριν ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις, εργάστηκε ως μοντέλο και εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές διαφημίσεις ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωνε τις σπουδές του.

Οι διαφημίσεις που πρωταγωνιστούσε ο γοητευτικός πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου στα νιάτα του

Μπορείτε να δείτε τις διαφημίσεις του για γνωστό αφρόλουτρο και σοκολάτα από τη δεκαετία του ’80.

Χορηγούμενο

Βίντεο: Ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου σε διαφήμιση του αφρόλουτρου «Badedas» (1980)

Βίντεο: Ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου σε διαφήμιση της σοκολάτας «ΙΟΝ αμυγδάλου» (1982)

Τα συγκινητικά λόγια της Κατερίνας Καινούργιου για τον πατέρα της

Η γνωστή παρουσιάστρια, παρόλο που δεν αναφέρεται συχνά στην οικογένειά της, έχει μιλήσει σε συνέντευξή της για το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχαν οι γονείς της όταν εκείνη ήταν 6 ετών. Ο πατέρας της έμεινε σε αναπηρικό αμαξίδιο, όμως, όπως εξήγησε η ίδια, παρέμεινε δυνατός και ανεξάρτητος, προσπαθώντας να μην αφήσει αυτή την αλλαγή να επηρεάσει τη ζωή των παιδιών του.

Χορηγούμενο

«Είναι πολύ αξιοπρεπής. Αισθάνομαι ότι αυτός με προστατεύει. Ανά πάσα στιγμή, αν του πω “έλα”, θα έρθει αμέσως. Το ίδιο ισχύει και για τη μητέρα μου και τον αδελφό μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον μπαμπά μου και γενικά για τους γονείς μου. Έχω ευαισθησία στους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε επίσης – Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη της φορά και οι ενοχές

Κατά καιρούς, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσιεύει φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία… Και τις συνοδεύει μάλιστα με τρυφερά λόγια για να ευχηθεί στον πατέρα της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μωρό ανεβασμένη στους ώμους του πατέρα της
Η Κατερίνα Καινούργιου, σε παιδική ηλικία, τρισευτυχισμένη, στην αγκαλιά του πατέρα της

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button