ΚΟΣΜΟΣ

Γυμνός καθηγητής με όπλο στο χέρι έσωσε ανήλικο κορίτσι από βιασμό (βίντεο)

Πετάχτηκε από το σπίτι του και σταμάτησε τον δράστη

Χορηγούμενο

Γυμνός καθηγητής με όπλο έσωσε ανήλικο κορίτσι από βιασμό! Πετάχτηκε, όπως ήταν, από το σπίτι του και σταμάτησε τον δράστη…

Γυμνός καθηγητής με όπλο έσωσε ανήλικο κορίτσι από βιασμό… Ο άνδρας παρακολούθησε την έφηβη σε ένα συγκρότημα κατοικιών με περιορισμένη πρόσβαση.

Ένας καθηγητής μέσης εκπαίδευσης με εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά από το Τέξας θεωρείται ήρωας, αφού πήρε το όπλο του και έσωσε ένα 15χρονο κορίτσι που δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι του.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάρις, ο δράστης ακολούθησε την κοπέλα αφού κατέβηκε από το λεωφορείο στην ανατολική πλευρά του Χιούστον γύρω στις 12:30 π.μ. στις 28 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη nypost, εκείνη τη στιγμή ο Ντέιβιντ Γκάρζα, ο οποίος τυχαία βρισκόταν κοντά, άκουσε την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια έξω από το διαμέρισμά του.

«Κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα έναν άντρα να επιτίθεται σε μια κοπέλα που βρισκόταν στο έδαφος, προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα», ανέφερε ο Γκάρζα στο KHOU.

Χορηγούμενο

Αμέσως άρπαξε το όπλο του και έτρεξε να αντιμετωπίσει τον επιτιθέμενο, όπως δείχνουν τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο, ο Γκάρζα φαίνεται να στέκεται γυμνός στην μπροστινή βεράντα, κρατώντας το όπλο του και φωνάζοντας: «Απομακρύνσου από εκείνη!»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα καθηλωτικά πλάνα

«Έτρεξα έξω και ρώτησα τι συμβαίνει. Το κορίτσι ούρλιαξε: “Είμαι 15 χρονών, βοήθησέ με!”. Του έδειξα το όπλο και του είπα να κατέβει από πάνω της», είπε ο Γκάρζα.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σάλος στη Ρόδο: Συνελήφθη γυναίκα για βιασμό 20χρονης μέσα σε μαγαζί!

Ένας γείτονας δήλωσε στο KHOU ότι πιστεύει πως ο Γκάρζα απέτρεψε μια πιθανή τραγωδία

«Στην αρχή φοβήθηκα, νόμιζα ότι θα τη βιάσουν. Νομίζω ότι αν δεν έβγαινε, θα είχε βιαστεί», είπε ο γείτονας.

Δείτε επίσης – Εφιάλτης για 32χρονη στη Λιβαδειά: Την «απήγαγαν» και την βίασαν μέσα σε βαν

Χορηγούμενο

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάζεται να αποτρέψει κάποιον από το να επιτεθεί σε ένα παιδί και πως θα το έκανε ξανά χωρίς δισταγμό, παρά τον φόβο του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button