ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σάλος: Ο Μακρόν σε «ακατάλληλα» πλάνα με άνδρες σε σκάφος

«Θύελλα» αντιδράσεων και ερωτηματικά με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο

Χορηγούμενο

Σάλος: Ο Μακρόν σε «ακατάλληλα» πλάνα με άνδρες σε σκάφος… «Θύελλα» αντιδράσεων και ερωτηματικά με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο

Σάλος: Ο Μακρόν σε «ακατάλληλα» πλάνα με άνδρες σε σκάφος;… Το τελευταίο διάστημα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει προκαλέσει αίσθηση με μια σειρά από προκλητικές και ασυνήθιστες δημόσιες εμφανίσεις που έχουν αναδείξει το όνομά του σε πρωτοσέλιδα παγκόσμιων ειδήσεων. Τα αμφιλεγόμενα φιλιά και οι προσωπικές στιγμές του Γάλλου Προέδρου σε πολυτελή σκάφη προσφέρονται για σχόλια και ίσως «επικρίσεις».

Η αρχή έγινε με την περιβόητη φωτογραφία του Μακρόν να φιλάει μια γυναίκα υπουργό με ιδιαίτερα τολμηρό στιλ. Το περιστατικό προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στη γαλλική κοινωνία, με πολλούς να αναρωτιούνται για την αμφιλεγόμενη στάση του προεδρικού αξιώματος απέναντι στις κοινωνικές και πολιτικές ευαισθησίες.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σάλος: Το «καυτό» φιλί του Μακρόν με την υπουργό Αθλητισμού (φωτο)

;Όπως παρουσιάζει και το Γαλλικό περιοδικό «Voici», ακολούθησε η εμφάνιση του Μακρόν σε ένα σκάφος γεμάτο με άντρες, όπου «συνελήφθη» να απολαμβάνει «καυτά» φιλιά και παιχνίδια στη θάλασσα με την υπόλοιπη ανδροπαρέα. Η εικόνα του να διασκεδάζει με ανατρεπτικό τρόπο πάνω σε πολυτελή σκάφη δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων. Ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι πρόκειται για προσωπικές επιλογές που δεν πρέπει να επηρεάζουν την πολιτική του πορεία… Άλλοι, πάλι, είδαν αυτό το γεγονός ως απόδειξη της απομάκρυνσης του Μακρόν από τις αξίες που προβάλλει η Γαλλική Δημοκρατία.

Πολλοί έσπευσαν να επισημαίνουν, πως τα συγκεκριμένα πλάνα αποτελούν προϊόν τεχνητής νοημοσύνης…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Εμείς, χωρίς να λαμβάνουμε θέση, απλά αναδημοσιεύουμε τις εικόνες οι οποίες διέρρευσαν και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και έχουν προκαλέσει σάλο…

Οι αντιδράσεις από την κοινή γνώμη, τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς αντιπάλους έχουν καταδειχθεί έντονα, με την κοινωνία να παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης. Ενώ οι υποστηρικτές του… Μακρόν ισχυρίζονται ότι αυτές οι προσωπικές στιγμές δεν επηρεάζουν την ικανότητά του να διαχειρίζεται τα δημόσια καθήκοντά του… Οι επικριτές του, απεναντίας, τον κατηγορούν για ανευθυνότητα και έλλειψη σεβασμού προς τις δημόσιες αξίες.

Χορηγούμενο

Ο Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται να έχει προκαλέσει ένα νέο είδος σκηνής στην πολιτική ζωή της Γαλλίας, προκαλώντας προβληματισμό για το πώς οι προσωπικές επιλογές και οι δημόσιες εμφανίσεις ενός ηγέτη επηρεάζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button