ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν το Κίεβο

Σφοδρή αεροπορική επίθεση και ισχυρές εκρήξεις

Χορηγούμενο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν το Κίεβο! Σφοδρή αεροπορική επίθεση και ισχυρές εκρήξεις σε υποδομές της πόλης!

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν το Κίεβο… Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο εναέριος χώρος της ουκρανικής πρωτεύουσας, Κιέβου, συγκλονίστηκε από ρωσική αεροπορική επίθεση, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της πόλης, Βιτάλι Κλίτσκο, και αξιωματούχων της στρατιωτικής διοίκησης. Τα ουκρανικά συστήματα αεράμυνας ενεργοποιήθηκαν άμεσα, επιχειρώντας στα περίχωρα της πόλης για να αποκρούσουν την επίθεση.

Συνεχής κίνδυνος και κλήση για προστασία

Ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο, μέσα από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στα καταφύγια, ενώ ανέφερε ότι οι μονάδες αεράμυνας επιχειρούν δυναμικά. “Ο συναγερμός αεροπορικής επιδρομής συνεχίζεται”, τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας την επείγουσα ανάγκη για προστασία.

Χορηγούμενο

Συνεχής απειλή βαλλιστικών πυραύλων

Ο Serhiy Popko, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου, με ανάρτησή του στο Telegram, δήλωσε ότι η πόλη παραμένει υπό την απειλή ρωσικών βαλλιστικών πυραύλων, δημιουργώντας αίσθημα ανησυχίας μεταξύ των κατοίκων. Το Κίεβο, μαζί με την γύρω περιοχή και ολόκληρη την ανατολική Ουκρανία, τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού αεροπορικής επιδρομής, όπως ενημέρωσε η ουκρανική αεροπορία.

Δείτε επίσης – Ραγδαίες εξελίξεις: Ρωσία και Λευκορωσία ετοιμάζουν εισβολή στο Κίεβο

Δείτε βίντεο από τη νυχτερινή αεροπορική επίθεση των Ρωσικών δυνάμεων στο Κίεβο

Αποτίμηση της κατάστασης

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν σαφείς αναφορές σχετικά με ζημιές ή τραυματισμούς που μπορεί να προκάλεσε η επίθεση. Ωστόσο, οι εξελίξεις αυτές υπογραμμίζουν την συνεχιζόμενη ένταση στην περιοχή… Με τις ουκρανικές δυνάμεις να βρίσκονται μάλιστα σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση περαιτέρω επιθέσεων. Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, καθώς η σύγκρουση στην… Ουκρανία συνεχίζει να απειλεί τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button