EΛΛΑΔΑ

Μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα: Καίγονται σπίτια

Κραυγή απόγνωσης από τον Δήμαρχο

Χορηγούμενο

Μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα: Καίγονται σπίτια! «Η φωτιά βρίσκεται μέσα στο χωριό, έχει φτάσει στα σπίτια, ζητήσαμε εκκένωση, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή», λέει με αγωνία ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας.

Μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα: Καίγονται σπίτια… Το πύρινο μέτωπο στον Βαρνάβα εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτο… Με τις εικόνες να είναι εξαιρετικά απογοητευτικές, καθώς αρκετά σπίτια έχουν ήδη καεί. Οι φλόγες έχουν εισβάλει στις αυλές και έχουν φτάσει στους τοίχους των κτηρίων… Ενώ η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, ανέφερε στο newsbomb.gr: «Η φωτιά βρίσκεται μέσα στο χωριό, έχει φτάσει στα σπίτια, ζητήσαμε εκκένωση, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή».

Δείτε επίσης – Σάλος στον Ωρωπό: Συνελήφθη ηλικιωμένη γυναίκα για εμπρησμό

Χορηγούμενο

Ενισχυμένες πυροσβεστικές δυνάμεις, εθελοντές, εργαζόμενοι του δήμου με υδροφόρες και μηχανήματα έργου, καθώς και κάτοικοι που παραμένουν για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη φωτιά.

Δείτε επίσης – Εμπρησμός στον Άγιο Στέφανο: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να βάζει φωτιά με μπιτόνια βενζίνης και εύφλεκτα υλικά

Η προσπάθεια κατάσβεσης είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω των δυνατών ανέμων, που προκαλούν συνεχείς αναζωπυρώσεις. Τα εναέρια μέσα πραγματοποιούν χαμηλές ρίψεις νερού πάνω από τα σπίτια.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Έβρος: Πολίτες «συλλαμβάνουν» μετανάστες για εμπρησμό στα δάση! Νέο βίντεο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button